fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Z okazji niebywale wyjątkowego dnia jakim jest Dzień Kobiet, chciałbym złożyć życzenia wszystkim Paniom w imieniu swoim i wszystkich forumowiczów, SPEŁNIENIA MARZEŃ, UŚMIECHU NA TWARZY ORAZ MNÓSTWO CZASU na jazdę..., abyśmy mogli podziwiać dwie wcześniejsze rzeczy Foto dla Was.... ukradzione z neta .... ale może w przyszłym roku będzie jakieś nasze forumowe TOPLESS :yeah: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Dołączam się do życzeń i z okazji tego święta też wklejam paniom coś na czym mogą oko zawiesić. No i oczywiście wszystkiego najlepszego drogie kobitki! Edytowane 8 Marca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) WIELKIE DZIĘKI ZA ŻYCZENIA !!!!! ale te foty jakieś takie nie teges, motocykle tam poobcinało, nic nie widać a facet jak facet na forum mamy przystojniejszych Edytowane 8 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 to ja też... Wszystkiego Najlepszego! ...jak Wszyscy foty to ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego naj naj dla szanownych Pań cierpliwości do nas i naszych pomysłów, które często mogą być trudno akceptowalne, lecz to tylko w trosce o Was, abyście miały więcej urozmaicenia w natłoku codziennej szarości 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dziękuje !!! Aidekk w pierwszej chwili to myślałam, że to ty sie tak prężysz na tym zdjęciu - dawno Cię nie widziałam a jak robisz po 500 brzuszków dziennie.... (żarcik) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 a facet jak facet na forum mamy przystojniejszych liczyliśmy na to, że ktoś z Kobiet tak napisze hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Najlepszego Drogie Panie :* 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 - Co jest bardziej kobiecego od sukienki, szminki i torebki? - Żelazko, garnek i mop. Wszystkie naj dziewoje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 To ja tez sie dopisuję. Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 co do garnka to bym polemizował bo to faceci lepiej gotują (uwarunkowania genetyczne) lecz większości się nie chce Czekamy na ciętą ripostę ze strony Kobiet :wub: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkim kobietom życzę dużo radości, spontaniczności, wielu niezapomnianych przygód i samych przystojnych i seksownych panów motocyklistów! PS. To ostatnie chyba cofam bo już macie na forum Bużka :* 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ale te foty jakieś takie nie teges, motocykle tam poobcinało, nic nie widać To tam są jakieś motocykle? :woot: a facet jak facet na forum mamy przystojniejszychserio? :woot: jakieś adresy, kontakty? :DA tak poważnie - dzięki, chłopaki! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego ! ...Czyli jak najwięcej latania na motocyklach ewentualnie na miotłach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja również życzę wam drogie kobiety dużo dzieci , szczęścia, kasiupy, pełnych baków i mało mandatów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dużo zdrowia i radości, Mało smentów i przykrości, Byście jeździć mogły wiele, A najlepiej to w cholerę, Byście moto miały zdrowe, A najlepiej miejcie nowe, Byście szczęścia miały w bród, To już będzie jakiś cud! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGIE PANIE!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Najleeeeepszego drogie Panie... Najlepszego! ...w pakiecie goździk, rajstopki i batonik Pawełek ... i nie będę Wam tu wklejał jakichś wychudzonych mizeraków 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ... i nie będę Wam tu wklejał jakichś wychudzonych mizeraków wklej to :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) dzięki wielkie Panowie :woot: a co do zdjęć tu wklejonych to fuj fuj fuj ;D wolę mężczyzn w kombinezonach na motocyklach a nie jakiś wyżelowanych gości, ale każdej kobicie się nie dogodzi i żeby nie było że marudzę albo że mi się coś nie podoba (bo to nie tak ) jeszcze raz ogromne dzięki za życzenia oby się pospełniały Edytowane 8 Marca 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wielkie dzięki zwłaszcza za garnki i miotły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego co najlepsze dużo zdrowia szczęścia i szybkich bezawaryjnych motocykli życzę wam w dniu waszego święta Dziewczyny 0 000 0 | | / |/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja liczyłam na zdjęciach naszych forumowych Panów z jakimś kwiatem w zębach i na moto również dziękuję 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Również życzę wszystkim naszym motocyklistkom dużo radości i spełnienia marzeń darmowej benzyny do motocykla przyczepności i udanego sezonu 2013 @--8----------- 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Serdeczne dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia szczęścia i szybkich bezawaryjnych motocykli w dniu KOBIET 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi