fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Z okazji niebywale wyjątkowego dnia jakim jest Dzień Kobiet, chciałbym złożyć życzenia wszystkim Paniom w imieniu swoim i wszystkich forumowiczów, SPEŁNIENIA MARZEŃ, UŚMIECHU NA TWARZY ORAZ MNÓSTWO CZASU na jazdę..., abyśmy mogli podziwiać dwie wcześniejsze rzeczy Foto dla Was.... ukradzione z neta .... ale może w przyszłym roku będzie jakieś nasze forumowe TOPLESS :yeah: 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Dołączam się do życzeń i z okazji tego święta też wklejam paniom coś na czym mogą oko zawiesić. No i oczywiście wszystkiego najlepszego drogie kobitki! Edytowane 8 Marca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Thebestof78 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) WIELKIE DZIĘKI ZA ŻYCZENIA !!!!! ale te foty jakieś takie nie teges, motocykle tam poobcinało, nic nie widać a facet jak facet na forum mamy przystojniejszych Edytowane 8 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
elfeti Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 to ja też... Wszystkiego Najlepszego! ...jak Wszyscy foty to ja też 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego naj naj dla szanownych Pań cierpliwości do nas i naszych pomysłów, które często mogą być trudno akceptowalne, lecz to tylko w trosce o Was, abyście miały więcej urozmaicenia w natłoku codziennej szarości 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Kwaśna Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Dziękuje !!! Aidekk w pierwszej chwili to myślałam, że to ty sie tak prężysz na tym zdjęciu - dawno Cię nie widziałam a jak robisz po 500 brzuszków dziennie.... (żarcik) 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 a facet jak facet na forum mamy przystojniejszych liczyliśmy na to, że ktoś z Kobiet tak napisze hehe 0 Cytuj
bocianlask Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Najlepszego Drogie Panie :* 0 Cytuj
ErR Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 - Co jest bardziej kobiecego od sukienki, szminki i torebki? - Żelazko, garnek i mop. Wszystkie naj dziewoje 0 Cytuj
Boras Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 To ja tez sie dopisuję. Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny! 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 co do garnka to bym polemizował bo to faceci lepiej gotują (uwarunkowania genetyczne) lecz większości się nie chce Czekamy na ciętą ripostę ze strony Kobiet :wub: 0 Cytuj
Borys Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkim kobietom życzę dużo radości, spontaniczności, wielu niezapomnianych przygód i samych przystojnych i seksownych panów motocyklistów! PS. To ostatnie chyba cofam bo już macie na forum Bużka :* 0 Cytuj
Julka Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 ale te foty jakieś takie nie teges, motocykle tam poobcinało, nic nie widać To tam są jakieś motocykle? :woot: a facet jak facet na forum mamy przystojniejszychserio? :woot: jakieś adresy, kontakty? :DA tak poważnie - dzięki, chłopaki! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Lans Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego ! ...Czyli jak najwięcej latania na motocyklach ewentualnie na miotłach 0 Cytuj
Massi Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Ja również życzę wam drogie kobiety dużo dzieci , szczęścia, kasiupy, pełnych baków i mało mandatów 0 Cytuj
Tolo Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Dużo zdrowia i radości, Mało smentów i przykrości, Byście jeździć mogły wiele, A najlepiej to w cholerę, Byście moto miały zdrowe, A najlepiej miejcie nowe, Byście szczęścia miały w bród, To już będzie jakiś cud! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGIE PANIE!!! 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Najleeeeepszego drogie Panie... Najlepszego! ...w pakiecie goździk, rajstopki i batonik Pawełek ... i nie będę Wam tu wklejał jakichś wychudzonych mizeraków 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 ... i nie będę Wam tu wklejał jakichś wychudzonych mizeraków wklej to :D 0 Cytuj
Mała Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) dzięki wielkie Panowie :woot: a co do zdjęć tu wklejonych to fuj fuj fuj ;D wolę mężczyzn w kombinezonach na motocyklach a nie jakiś wyżelowanych gości, ale każdej kobicie się nie dogodzi i żeby nie było że marudzę albo że mi się coś nie podoba (bo to nie tak ) jeszcze raz ogromne dzięki za życzenia oby się pospełniały Edytowane 8 Marca 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wielkie dzięki zwłaszcza za garnki i miotły 0 Cytuj
Lesiu Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego co najlepsze dużo zdrowia szczęścia i szybkich bezawaryjnych motocykli życzę wam w dniu waszego święta Dziewczyny 0 000 0 | | / |/ 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Ja liczyłam na zdjęciach naszych forumowych Panów z jakimś kwiatem w zębach i na moto również dziękuję 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Konrad85 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Również życzę wszystkim naszym motocyklistkom dużo radości i spełnienia marzeń darmowej benzyny do motocykla przyczepności i udanego sezonu 2013 @--8----------- 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia szczęścia i szybkich bezawaryjnych motocykli w dniu KOBIET 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi