Emilka Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Witam wszystkich! Mam na imię Emila, mam 23 lata, mieszkam w Łodzi. Swoją przygodę z motocyklami zaczęłam w tamtym roku, chociaż ciągnęło mnie do tego już dawno. Nie zastanawiając się długo pobiegłam na kurs i tuż po wakacjach odebrałam prawko. W tym samym czasie zarejestrowałam prezent od tatusia: zakurzoną WSKę z 67r., na której kiedyś robiłam swoje pierwsze kilometry. W przyszłym tygodniu czeka mnie powtórka z rozrywki, rejestracja Hondy Hornet 600 i oczekiwanie na wiosnę. Na forum trafiłam dzięki koledze, który mnie tu skierował w trakcie szukania motocykla. Co prawda już mniej zielona niż w tamtym roku ale nadal nowicjuszka w tym temacie - liczę na pomoc w razie potrzeby. Heeeeeeeeej! Uprzedzam, zdjęcie będzie jak będzie. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Siema Emii Zdjęcie ,będzie jak będzie :woot: :woot: :disgusted: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Borys Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Witam Emilke :bye: Poki co to zima sie szykuje za oknem 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Gucio1989 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Powitac rowiesniczke:) widze chłopaki ze emilka juz was z zapytaniem o zdiecia uprzedzila "bedzie jak będzie" to czekamy:)) powodzenia i szerokosci na nowym sprzecie i mam nadzieje dozobaczenia na drodze Edytowane 7 Marca 2013 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 hehe widać, że koleżanka zna "REGULAMIN dla Kobiet" powitać kolejną kobietę :> P.S. w regulaminie jest zapis, że zdjęcie trzeba dodać najpóźniej miesiąc od rejestracji ;) 0 Cytuj
chylon Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 powitać koleżankę i pogratulować Horneta bardzo wdzięczny motor. Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET do zobaczenia na drogach :bye: 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Aidekk Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Witaj i do zobaczenia jak już zniknie śnieg 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Thebestof78 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Cześć Emilka ogromny plus za wejście i do szybkiego zobaczenia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
unknown08 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Cześć Emiś I do zobaczenia:D 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Siemanko Kolejna Hornetka na forum 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Zebra Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Powitać 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Rekomendowane odpowiedzi