Skocz do zawartości

Umawianie Spotkań, Wspólne Latanko W Terenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co prawda to prawda Chiński ale sie jeszcze zastanowie nad zakupem no tu jest 250cc to troche mocy jest morzna sie powyglupiać na nim troche :decayed:

Opublikowano

Niby 250 ale to jest tylko 20KM piszę tylko ponieważ w terenie jest to naprawdę nie dużo i np. na takiej żwirowni może być ciężko cokolwiek " zwojować " aczkolwiek jak to mówią... " Nie moc silnika, a Technika zrobi z Ciebie zawodnika " ;)

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

Prawda ja go kupie może a jak mi się z nudzi to kupie jakomś 4setke

Opublikowano (edytowane)

Z doświadczenia wiem, że bardzo ciężko jest później odsprzedać chińską maszynę. Ale jak chcesz jeżeli uważasz, że taki Ci będzie pasował :smile:

Edytowane przez Frager (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Spokojnie napewno polatamy =D

Opublikowano

z dobrej 125ccm wykrecisz nawet 40KM a chinskim gownem mozesz sobie co najwyzej po podworku pojezdzic :smile:) A jesli chodzi o jazde to polecam ulica juzefowska, górea Jędrusia tak czesto jezdzimy i mysle ze dogone miejsce spotkac (rejon wiskitno)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znajdą się chętni na sobotę (13ego) po 16ej albo niedzielę?

W sobotę chętnie bym trochę piasek na Pałczewie wzruszył....

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano (edytowane)

Znajdą się chętni na sobotę (13ego) po 16ej albo niedzielę

wpadnij w niedzielę na rozpoczęcie do Dłutowa to po wszystkim zrobimy trochę hałasu w okolicy

Edytowane przez sorek (wyświetl historię edycji)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Śmiga może ktoś z okolicy widzew/olechów? Chętnie podczepię się pod wspólne latanie w terenie :smile:

Opublikowano (edytowane)

Śmiga może ktoś z okolicy widzew/olechów? Chętnie podczepię się pod wspólne latanie w terenie :smile:

Ja śmigam właśnie w tych rejonach. :smile:

Edytowane przez yksilion (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Może uda się jakoś umówić na sobotę lub niedzielę po południu... generalnie cholernie zajęty jestem od paru tygodni, ale w końcu trzeba :smile:

Opublikowano

Też jestem z Widzewa ale sprzęt trzymam w okolicach Łagiewnik i generalnie poruszam się w rejonie Łagiewniki - Zgierz - Nowosolna - Głowno. W ten weekend na pewno trochę polatam, jakby co to pisać, znam parę fajnych miejscówek ;)

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

Opublikowano

Ja dziś miałem okazję trasę zrobić okolice Leonardów, Józefów, Janów, Stare Łagiewniki do Zgierza... *i okoliczne miejsca, tylko na Dominatorze jeszcze nie mam wprawy a i trochę ciężki na "latanie" :sad2:  ale okolica super, jak by ktoś reflektował to mogę codziennie wracać tamtędy z pracy :smile:

motorcycle.gif
Opublikowano

Ja bym chętnie wyskoczył jutro (sobota) ok 12-14 w okolicy andrespol, pałczew, gałkówek.... Jeśli ktoś by chciał...

Niedziela 12-13, okolice Andrespola, a potem gdzieś dalej??

Opublikowano

ja ewentualnie za tydzień się piszę... godziny raczej przedpołudniowe :smile:

motorcycle.gif
Opublikowano

No panowie, Tylko Aneta (Ragazza) zdecydowała się polatać.

Praktycznie pierwszy raz na motocyklu i dała radę, a przeciągnąłem ją przez całkiem ciekawe odcinki. Może dynamiki wielkiej nie było, ale cały czas do przodu :biggrin:

Nie jeden stary wyżeracz jeżdżący tylko po czarnym by wymiękł... pogratulować.

Ciekawe czy się zniechęcisz czy złapiesz bakcyla do włóczenia się po krzakach :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

No panowie, Tylko Aneta (Ragazza) zdecydowała się polatać.

Praktycznie pierwszy raz na motocyklu i dała radę, a przeciągnąłem ją przez całkiem ciekawe odcinki. Może dynamiki wielkiej nie było, ale cały czas do przodu :biggrin:

Nie jeden stary wyżeracz jeżdżący tylko po czarnym by wymiękł... pogratulować.

Ciekawe czy się zniechęcisz czy złapiesz bakcyla do włóczenia się po krzakach :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Dzięki za wyrozumiałość i cenne rady :smile:

Dynamika...popracuję nad tym :biggrin:

Oczywiście pisze się na przyszły weekend :riding:

Edytowane przez Ragazza (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

JA w sob.lub niedziele bryka na tor do strykowa .Ktos chetny?

Opublikowano

Przyszły weekend dla mnie odpada, ale bardzo chciałem tam polatać.

Tam trzeba coś opłacić żeby pojeździć?

Opublikowano

Jak przyjadą z Strykowskiego klubu to trzeba  im  dac 20 zł ,ale często ich nie ma :smile:

Opublikowano

Ktoś chętny w sobotę po 15ej lub niedzielę?

Opublikowano

Jak pogoda będzie znośna... nikt nie lubi jeździć podczas ulewy ;) jak coś pisz wcześniej na nr poniżej. 

motorcycle.gif
Opublikowano

Są i tacy którzy lubią :biggrin::D

A gdzie byś chciał polatać, jakie masz oponki w tym dominatorku?

Opublikowano

Największym ( i chyba jdynym :sad2: ) + latania w deszcz jest to, że nie spotka się nikogo na swojej drodze w lesie czy gdzieś i nikt nie będzie przeklinał na twój widok pod nosem...