Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z forumowiczów się orientuje, czy są jakieś miejsca do parkowania moto na RDG WSCH, najlepiej garaż, dobrze parking z wiatą, jeżeli tak to w jakich cenach,

koło kwietnia sprowadzę swoje moto i muszę gdzieś parkować,

LWG

Opublikowano

wiesz co teraz otworzyl sie parking na switezianki 40 zl motor parking podobno ubezpieczony

Opublikowano

o fajnie, a możesz napisać w którym miejscu, przecznicę,

to podejdę zapytam 

Opublikowano

wiesz  co jak skrecasz z sikorskiego w switezianki to drugi parking po prawej bedziesz mial banery i reklame ze paring ubezpieczony i cennik

Opublikowano

A dużo nas na Radogoszczu ? Może jakiś garaż wspólnie wynająć ?

Opublikowano

Jakby ktoś z okolicy bardzo potrzebował, to kawał podwórka jest u nas, spokojnie można maszynę postawić... To tak jakby ktoś był nabył, a nie miał gdzie postawić, kasy za miejsce nie chcemy... Tylko z Radogoszczat do nas na admiralską, to kawałek jest... ale myślę że leprze to niż trzymać pod blokiem...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano (edytowane)

Tylko z Radogoszczat do nas na admiralską

no trochę daleko 

Ja z chęcią bym się pisał na garaż, ale jeszcze się nie orientowałem czy są jakieś wolne w pobliżu

Edytowane przez fipil (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

jak jest pare osob to bedzie sie wam oplacalo bo garaz na rado kolo 200-300 

Opublikowano

Można na RDG taniej wyłapać - już za 150 się znajdzie ale wiadomo, że na garaże jest tu deficyt. Chyba najprędzej w tych koło starej krańcówki.

Opublikowano

kolo starej krancowki napewno cos sie znajdzie ale watpie ze za 150 zl

Opublikowano (edytowane)

Nie za dobrze znam radogoszcz, gdzie jest "stara" krańcówka? Wschód, zachód?

Edytowane przez fipil (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

o świetnie to niedaleko mnie :biggrin:

muszę się przejść w ten rejon i poszukać jakiś ogłoszeń

Opublikowano

na Pstrągowej masz garaże blaszaki... jest tam tablica informacyjna z ogłoszeniami typu kupię, sprzedam, wynajmę garaż... 

może tam się coś uda... jeśli tak to będziemy sąsiadami ;) 

Opublikowano

Widzę , że nawet trochę jest z RDG szkoda , że wszyscy po asfalcie śmigają ;p

Pozdrawiam z RDG Zachodu ;)

you will never know me, you can only follow me.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

jak by co to ja mam garaż, place za niego 70zł miesiecznie, jak ktoś chce sie dorzucic i trzymać tam swoj moto to zapraszam na priv.

Edytowane przez sovteq (wyświetl historię edycji)

Honda