stivo123 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Zna ktoś serwis w łódzkim, który wykonuje laserową geometrie bez rozbierania motocykla ? 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 było tu kiedyś takie ogłoszenie, ale zdaje się Mokry w szale bojowym, czy innym amoku wykasował ... ostatnio wszystko kasuje ... niedługo będzie tu pisał sam ... jego pytaj 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
stivo123 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Może ktoś pamięta namiar bo google powiedziało, że najbliżej to w stolycy ale nie bardzo mi się chce w to wierzyć 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Znam dwa miejsca w Łodzi gdzie robią laserową geometrię do aut i nawet przedzwoniłem w oba miejsca, niestety ani jeden z tych zakładów nie robi dla motocykli. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
marecki lodz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 609420560 zadzwon stivo morze ci pomoga w łasku robia moto 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi