stivo123 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Zna ktoś serwis w łódzkim, który wykonuje laserową geometrie bez rozbierania motocykla ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 było tu kiedyś takie ogłoszenie, ale zdaje się Mokry w szale bojowym, czy innym amoku wykasował ... ostatnio wszystko kasuje ... niedługo będzie tu pisał sam ... jego pytaj 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo123 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Może ktoś pamięta namiar bo google powiedziało, że najbliżej to w stolycy ale nie bardzo mi się chce w to wierzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Znam dwa miejsca w Łodzi gdzie robią laserową geometrię do aut i nawet przedzwoniłem w oba miejsca, niestety ani jeden z tych zakładów nie robi dla motocykli. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 609420560 zadzwon stivo morze ci pomoga w łasku robia moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi