Skocz do zawartości

Gdzie się serwisujecie?

jaquzie

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że mnie nie uprzedził, bo to trochę droga lekcja była. Ale nie tylko on. Na Piłsudskiego przy Nastapolu też nie lubi skuterów robić. Przynajmniej powiedział mi to wprost. tyle, że przez tą szczerość moja Virago też tam już nie zawita. Bo albo ktoś kocha moją Hondę i Yamahę i mnie albo ja go nie kocham...

widzę że potrzebujesz kochanki a nie serwisanta :P

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

widzę że potrzebujesz kochanki a nie serwisanta :P

Może nie kochanki ale jednak świadomości, że żyjemy w czasach, gdy o klienta się zabiega a nie odwrotnie. Nie ciągnijcie mnie już za język, bo to czym chciałem się podzielić to już się podzieliłem. Ktoś inny zasługuje na moje pieniądze i tyle. A jeśli kogoś uchronię przed dodatkowymi kosztami to chyba dobrze?

/Pozdrowienia dla forumowiczów

pozdro pozdro :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

po raz kolejny duży plus zgarnia madpaweł, a więc stunt-ex ;)

dziś wróciły do mnie 2oo od Pawła przygotowane do sezonu - podziękował, i polecam pełną gębą  :rock:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Jakby ktoś poszukiwał mechanika w okolicy Tomaszowa Maz lub Ujazdu to mogę polecić mojego kolegę. Jestem bardzo zadowolony z serwisu.

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Ja bym polecił serwis na śląskiej 86 , jest niedrogo i fachowo .

Wystarczy tej auto-reklamy!

1. SPAM NR 1

2. SPAM NR 2

3. SPAM NR 3

4. SPAM NR 4

Czterokrotnie polecasz swój serwis w imieniu klienta, bardzo rzetelne podejście.. Kolejna blokada konta.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

A wystarczyłoby od czasu do czasu udzielić jakiejś światłej porady tym co na forum pytają i reklama robiłaby się sama......

haha czujne oko admina   :decayed:

Wystarczy tej auto-reklamy!

1. SPAM NR 1

2. SPAM NR 2

3. SPAM NR 3

4. SPAM NR 4

Czterokrotnie polecasz swój serwis w imieniu klienta, bardzo rzetelne podejście.. Kolejna blokada konta.

A macie kogoś do sprzętów w teren godnego polecenia ?

haha czujne oko admina    

dobrze dobrze, niech czuwa. :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

haha czujne oko admina   :decayed:

A macie kogoś do sprzętów w teren godnego polecenia ?

508 230 297

Adamów pod Brzezinami

................z transportem

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

A czy znacie może jakiś warsztat motocyklowy godny polecenia w Pabianicach ? Bo ja znam tylko jeden, ale słyszałem o nim same negatywne opinie.

krzysiek napisz coś więcej , co u niego robiłeś? jak cenowo

Moje motory serwisuje Robert z Adamowa 19b pod Brzezinami Ma duże doświadczenie i kocha motory takie ma podejście do każdej maszyny.Warsztat ma w swoim domu.Jak jest potrzeba to i moto z domu zabierze.Zna się na rzeczy.

w teren?

cross?

quady?-przeprawowe także oraz przygotowuje je do wypraw.

Nie wiem co Cię interesuje. Skorzystaj z opcji telefon. puki nr. widnieje.

Jeżeli chodzi o mnie, tylko sprawy eksploatacyjne bo bez jego obecności nie kupuję motocykli.

Mieszka na uboczu ale nie znam bardziej "dojrzałego" mechanika.

Nie chce reklamować na tym forum bo co niektórzy chcieli by zapewne by mechanik im dziękował i płacił za przyjazd do warsztatu. Pokupują sobie "motorki" do lansu a jak trzeba oddać do serwisu płaczą i płaczą a i są tacy co sprawdzają czy im paliwa czasami nie wyjeździł :ot:

Edytowane przez krzysiek (wyświetl historię edycji)

• 3 tygodnie później...
MarcinGraczykLDZ

Proszę o opinie. Ktoś z forumowiczów serwisował tam swój motocykl ? Czy wszystko przebiegło pomyślnie ?  Pełna nazwa to: TIM Chmielewscy Sp.J. ul. Inflancka 8, 91-848 Łódź

To jakiś zbieg okoliczności czy mi się wydaje.

Tim założył ostatnio (wczoraj albo w niedzielę) konto na forum a teraz pytanie o ich serwis ?? ;)

Nie wiem nie znam się miałem wyskoczyć do nich zobaczyć jeansy

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

MarcinGraczykLDZ

Zbieg okoliczności - w poprzednim sezonie rozmawiałem o nich z Kosmatym na dellu. Miał pozytywną opinie, dlatego postanowiłem zapytać szersze grono motocyklistów.

Rozchodzi mi się głównie o regulacje gaźników.

Witaj

Mój tata rok temu oddał tam gsxa 600f, motocykl po krótkiej trasie chodził na 3 cylindrach.

Panowie powiedzieli że pewnie zawory więc ok, standardowo wymiana płynów filtrów świec.

Panowie zadzwonili że katana do odbioru, na miejscu okazało się ze ciurkiem leci olej z pod dekla i Moto dalej na 3 garach chodzi. Więc nie potrzebnie robił 60km(paliwo też kosztuje)

Moto spowrotem na warsztat, stwierdzili ze głowica do kitu. No oki zakupiliśmy głowice zamontowali i niby chodzi jak ta lala, niby ponieważ po dojechaniu do Kansas motocykl znów zaczął chodzić na 3 cylindrach tryskajac olejem z pod pokrywy zaworów. Jakoś dojechaliśmy do domu, dzwonimy na drugi dzień i mówimy że motocykl nadal nie jeździ jak powinien. Właściciel powiedział że odbiorą motocykl z domu, oczywiście w między czasie przekładania termin przyjazdu.

Po kilkunastu dniach moto zabrane na warsztat, Pan stwierdził że to napewno cewki(a wymieniliśmy je przed naprawą w warsztacie.

Ponowny telefon ze motocykl napewno chodzi jak powinien.w dniu odbioru stwierdzili ze trzeba dopłacić za odbiór moto z pod domu i za ponowne ustawienie zaworów koszt naprawy wyniósł 2700zł.

A miało być 500+ płyny i filtry.

Ludzie nie poważni, mechanik pracował wcześniej w dolko na ul Rojnej przy chińskich skuterach, rozmawiałem z instruktorami z auto szkoły delty, jeden stwierdził że roweru by tam nie oddał

Także ja osobiście odradzam, brak profesjonalizmu i wiedzy, ludzie kompletnie nie poważni

Przepraszam za błędy pisałem z telefonu

Pozdrawiam

Ja z kolei mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Serwisowałem u nich dwa motocykle, przez 3 lata. Zdarzało się że zgarniali mnie spod Kalisza jak mi poszedł regler- żadnego problemu czy marudzenia. Fakt- nie są najtańsi, ale z drugiej strony mogłem być pewien że nie okantują, nie napchają syfu a to co ma być zrobione- będzie. Z czystym sumieniem polecam.

EDIT- a, i nie są na Inflanckiej tylko w Aleksandrowie (zmienili siedzibę).

Edytowane przez Rado (wyświetl historię edycji)

Witaj

Mój tata rok temu oddał tam gsxa 600f, motocykl po krótkiej trasie chodził na 3 cylindrach.

Panowie powiedzieli że pewnie zawory więc ok, standardowo wymiana płynów filtrów świec.

Panowie zadzwonili że katana do odbioru, na miejscu okazało się ze ciurkiem leci olej z pod dekla i Moto dalej na 3 garach chodzi. Więc nie potrzebnie robił 60km(paliwo też kosztuje)

Moto spowrotem na warsztat, stwierdzili ze głowica do kitu. No oki zakupiliśmy głowice zamontowali i niby chodzi ..........................................

Pozdrawiam

:news::cool:

Edytowane przez Suchy-wolk
cytat (wyświetl historię edycji)

• 1 miesiąc temu...

Witajcie,

Czy znacie jakiegoś mechanika ze Strykowa lub okolic, który wymieni łańcuch w moim moto?

Znalazłem! Koźle 32, pod Strykowem. Warsztat dopiero na rozruchu, ale polecam, właściciel wie co robi.

Kontakt do mechanika: Robert Miller 691 715 076

Wymieniłem u niego napęd i oponę, jest naprawdę niedrogo i na pewno tam wrócę.

Edytowane przez guzon (wyświetl historię edycji)

A czy znacie może jakiś warsztat motocyklowy godny polecenia w Pabianicach ? Bo ja znam tylko jeden, ale słyszałem o nim same negatywne opinie.

Polecam serwis Adama Skrzydlewskiego  mieści się na Konopnickiej 25 , na bramie jest plakat więc trafić łatwo. Moją Kawę doprowadził do stanu wesołego mruczenia co i mi poprawiło humor ;) A poważnie to do rzeczy człowiek i bez zbędnego naciągania przedstawia sytuacje co zrobić. Trzeba tylko sprawdzić czy ma wolne miejsce na moto bo bywa różnie.