quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Szkoda, że mnie nie uprzedził, bo to trochę droga lekcja była. Ale nie tylko on. Na Piłsudskiego przy Nastapolu też nie lubi skuterów robić. Przynajmniej powiedział mi to wprost. tyle, że przez tą szczerość moja Virago też tam już nie zawita. Bo albo ktoś kocha moją Hondę i Yamahę i mnie albo ja go nie kocham... widzę że potrzebujesz kochanki a nie serwisanta 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 widzę że potrzebujesz kochanki a nie serwisanta Może nie kochanki ale jednak świadomości, że żyjemy w czasach, gdy o klienta się zabiega a nie odwrotnie. Nie ciągnijcie mnie już za język, bo to czym chciałem się podzielić to już się podzieliłem. Ktoś inny zasługuje na moje pieniądze i tyle. A jeśli kogoś uchronię przed dodatkowymi kosztami to chyba dobrze? /Pozdrowienia dla forumowiczów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 pozdro pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 po raz kolejny duży plus zgarnia madpaweł, a więc stunt-ex dziś wróciły do mnie 2oo od Pawła przygotowane do sezonu - podziękował, i polecam pełną gębą 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja polecam Serwis Motorwings . Miła obsługa odbiór motocykla z miejsca wskazanego, przegląd motocykla regulacja wymiana wszystkich płynów usługa w bardzo dobrej cenie . 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jakby ktoś poszukiwał mechanika w okolicy Tomaszowa Maz lub Ujazdu to mogę polecić mojego kolegę. Jestem bardzo zadowolony z serwisu. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja bym polecił serwis na śląskiej 86 , jest niedrogo i fachowo . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja bym polecił serwis na śląskiej 86 , jest niedrogo i fachowo . Wystarczy tej auto-reklamy! 1. SPAM NR 1 2. SPAM NR 2 3. SPAM NR 3 4. SPAM NR 4 Czterokrotnie polecasz swój serwis w imieniu klienta, bardzo rzetelne podejście.. Kolejna blokada konta. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Żenada... aż tak zdesperowany jest? Po co czekasz Suchy... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A wystarczyłoby od czasu do czasu udzielić jakiejś światłej porady tym co na forum pytają i reklama robiłaby się sama...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 haha czujne oko admina Wystarczy tej auto-reklamy! 1. SPAM NR 1 2. SPAM NR 2 3. SPAM NR 3 4. SPAM NR 4 Czterokrotnie polecasz swój serwis w imieniu klienta, bardzo rzetelne podejście.. Kolejna blokada konta. A macie kogoś do sprzętów w teren godnego polecenia ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 haha czujne oko admina dobrze dobrze, niech czuwa. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 haha czujne oko admina A macie kogoś do sprzętów w teren godnego polecenia ? 508 230 297 Adamów pod Brzezinami ................z transportem 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 krzysiek napisz coś więcej , co u niego robiłeś? jak cenowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A czy znacie może jakiś warsztat motocyklowy godny polecenia w Pabianicach ? Bo ja znam tylko jeden, ale słyszałem o nim same negatywne opinie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) krzysiek napisz coś więcej , co u niego robiłeś? jak cenowo Moje motory serwisuje Robert z Adamowa 19b pod Brzezinami Ma duże doświadczenie i kocha motory takie ma podejście do każdej maszyny.Warsztat ma w swoim domu.Jak jest potrzeba to i moto z domu zabierze.Zna się na rzeczy.w teren? cross? quady?-przeprawowe także oraz przygotowuje je do wypraw. Nie wiem co Cię interesuje. Skorzystaj z opcji telefon. puki nr. widnieje. Jeżeli chodzi o mnie, tylko sprawy eksploatacyjne bo bez jego obecności nie kupuję motocykli. Mieszka na uboczu ale nie znam bardziej "dojrzałego" mechanika. Nie chce reklamować na tym forum bo co niektórzy chcieli by zapewne by mechanik im dziękował i płacił za przyjazd do warsztatu. Pokupują sobie "motorki" do lansu a jak trzeba oddać do serwisu płaczą i płaczą a i są tacy co sprawdzają czy im paliwa czasami nie wyjeździł Edytowane 23 Lutego 2014 przez krzysiek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 u siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Proszę o opinie. Ktoś z forumowiczów serwisował tam swój motocykl ? Czy wszystko przebiegło pomyślnie ? Pełna nazwa to: TIM Chmielewscy Sp.J. ul. Inflancka 8, 91-848 Łódź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To jakiś zbieg okoliczności czy mi się wydaje. Tim założył ostatnio (wczoraj albo w niedzielę) konto na forum a teraz pytanie o ich serwis ?? Nie wiem nie znam się miałem wyskoczyć do nich zobaczyć jeansy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zbieg okoliczności - w poprzednim sezonie rozmawiałem o nich z Kosmatym na dellu. Miał pozytywną opinie, dlatego postanowiłem zapytać szersze grono motocyklistów. Rozchodzi mi się głównie o regulacje gaźników. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witaj Mój tata rok temu oddał tam gsxa 600f, motocykl po krótkiej trasie chodził na 3 cylindrach. Panowie powiedzieli że pewnie zawory więc ok, standardowo wymiana płynów filtrów świec. Panowie zadzwonili że katana do odbioru, na miejscu okazało się ze ciurkiem leci olej z pod dekla i Moto dalej na 3 garach chodzi. Więc nie potrzebnie robił 60km(paliwo też kosztuje) Moto spowrotem na warsztat, stwierdzili ze głowica do kitu. No oki zakupiliśmy głowice zamontowali i niby chodzi jak ta lala, niby ponieważ po dojechaniu do Kansas motocykl znów zaczął chodzić na 3 cylindrach tryskajac olejem z pod pokrywy zaworów. Jakoś dojechaliśmy do domu, dzwonimy na drugi dzień i mówimy że motocykl nadal nie jeździ jak powinien. Właściciel powiedział że odbiorą motocykl z domu, oczywiście w między czasie przekładania termin przyjazdu. Po kilkunastu dniach moto zabrane na warsztat, Pan stwierdził że to napewno cewki(a wymieniliśmy je przed naprawą w warsztacie. Ponowny telefon ze motocykl napewno chodzi jak powinien.w dniu odbioru stwierdzili ze trzeba dopłacić za odbiór moto z pod domu i za ponowne ustawienie zaworów koszt naprawy wyniósł 2700zł. A miało być 500+ płyny i filtry. Ludzie nie poważni, mechanik pracował wcześniej w dolko na ul Rojnej przy chińskich skuterach, rozmawiałem z instruktorami z auto szkoły delty, jeden stwierdził że roweru by tam nie oddał Także ja osobiście odradzam, brak profesjonalizmu i wiedzy, ludzie kompletnie nie poważni Przepraszam za błędy pisałem z telefonu Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Ja z kolei mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Serwisowałem u nich dwa motocykle, przez 3 lata. Zdarzało się że zgarniali mnie spod Kalisza jak mi poszedł regler- żadnego problemu czy marudzenia. Fakt- nie są najtańsi, ale z drugiej strony mogłem być pewien że nie okantują, nie napchają syfu a to co ma być zrobione- będzie. Z czystym sumieniem polecam. EDIT- a, i nie są na Inflanckiej tylko w Aleksandrowie (zmienili siedzibę). Edytowane 11 Marca 2014 przez Rado (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Witaj Mój tata rok temu oddał tam gsxa 600f, motocykl po krótkiej trasie chodził na 3 cylindrach. Panowie powiedzieli że pewnie zawory więc ok, standardowo wymiana płynów filtrów świec. Panowie zadzwonili że katana do odbioru, na miejscu okazało się ze ciurkiem leci olej z pod dekla i Moto dalej na 3 garach chodzi. Więc nie potrzebnie robił 60km(paliwo też kosztuje) Moto spowrotem na warsztat, stwierdzili ze głowica do kitu. No oki zakupiliśmy głowice zamontowali i niby chodzi .......................................... Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2014 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie, Czy znacie jakiegoś mechanika ze Strykowa lub okolic, który wymieni łańcuch w moim moto? Znalazłem! Koźle 32, pod Strykowem. Warsztat dopiero na rozruchu, ale polecam, właściciel wie co robi. Kontakt do mechanika: Robert Miller 691 715 076 Wymieniłem u niego napęd i oponę, jest naprawdę niedrogo i na pewno tam wrócę. Edytowane 9 Maja 2014 przez guzon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haemosu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A czy znacie może jakiś warsztat motocyklowy godny polecenia w Pabianicach ? Bo ja znam tylko jeden, ale słyszałem o nim same negatywne opinie. Polecam serwis Adama Skrzydlewskiego mieści się na Konopnickiej 25 , na bramie jest plakat więc trafić łatwo. Moją Kawę doprowadził do stanu wesołego mruczenia co i mi poprawiło humor A poważnie to do rzeczy człowiek i bez zbędnego naciągania przedstawia sytuacje co zrobić. Trzeba tylko sprawdzić czy ma wolne miejsce na moto bo bywa różnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi