karp2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 o, czyżby autoreklama? Nieładnie nieładnie, zakładać, że się z frajerstwem ma do czynienia.. Serio, zarejestrowałeś się na forum, aby poinformować "internety" o serwisie, z którego korzystałeś? Raczej cudzo reklama. Nic nie mam kasy z tego. Może inaczej oddałem moto do Motopubliki (z polecenia kolegi) zgarnęli jakąś tam kasę, ale motocykl jeździł tak samo jak do nich przyjechał, nie zajrzeli do głowicy. Oddałem do kolesia z MotoManu (po prostu miałem najbliżej chaty) okazało się, że miałem pękniętą panewkę trzymającą wałek rozrządu w głowicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 i na okazję pękniętej panewki postanowiłeś zarejestrować się na forum i napisać to w tym wątku? Qrcze, w zasadzie po co ja zgaduję. Czy nie prościej byłoby gdybyś zaczał od działu "Powitalnia" - jak nakazuje regulamin? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karp2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 i na okazję pękniętej panewki postanowiłeś zarejestrować się na forum i napisać to w tym wątku? Qrcze, w zasadzie po co ja zgaduję. Czy nie prościej byłoby gdybyś zaczał od działu "Powitalnia" - jak nakazuje regulamin? Przepraszam za zamieszanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Gary nie bądźmy takimi faszystami.Kojarzę miejsce, bo jezdzę do rodziców do Nowosolnej tamtędy czasem i faktycznie jest tam zawsze trochę motongów na terenie. Nawet lewą chłopaki machną jak jedziesz Nie znam, nie korzystałem, ale kojarzę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Gary nie bądźmy takimi faszystami. Ja nie jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja u MotoMana robię moto od kilku lat. Obecnego FZS mam od brata właściciela. o, czyżby autoreklama? Nieładnie nieładnie, zakładać, że się z frajerstwem ma do czynienia.. Serio, zarejestrowałeś się na forum, aby poinformować "internety" o serwisie, z którego korzystałeś? to na pewno nie jest autoreklama bo karp2000 to nie Krzysiek 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Stunt-ex u Pawła w Alexie kolejny raz zdążyłem pójść na lodziaki do Alexa na spacer, a po powrocie moto już czekało z nowymi klocuchami i płynem nie zostało nic innego jak uregulować rachunek, pogadać chwilę o wycieczkach, uścisnąć łapę, podziękować i jechać dalej A, no i oczywiście nakleja stunt-ex'owa trafiła na kolejne moto (przy sprzedaży cena dzięki temu + kilka % w górę) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 I chyba na tę okoliczność zostałeś upolowany ok 12 na włókniarzy i ok 14'30 na aleksandrowskiej. Leciałeś z plecaczkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Sprawne oko widzę kolegi plecaczek aż z Gdyni wieziony (siostra ) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Polecam Pawla ...czysto ,szybko,sprawnie i bez lipy.Pomoze nawet jak stoisz w niedziele na gumie i rece ci opadly..bach..pawel z lawta sie zjawia a na powaznie ..pelna profeska,jak do tej pory zlego slowa nie powiem choc mam strasznie dalwko do niego Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 na ul. zarzewskiej u Sławka super mechaniki ,polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KILER BANDIT Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam, Mam problem z odpaleniem Suzuki Maradera 800 po tej zimie-akumulator albo rozrusznik?Potrzebuje pomocy jakiegos sprawdzonego dobrego serwisu w Łodzi,zrobił bym przy okazj jakis serwisik-dajcie znać jak macie jakiś sprawdzony serwis. Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Masz dział gdzie poleca się serwisy. Ja od siebie polecę Grand Motorbike Garage w Konstantynowie Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 U Kuby na drewnowskiej koło manu. Fazi na Kolumny Motorwings. Popatrz w temacie: http://motocykle-lodz.pl/topic/36-gdzie-się-serwisujecie/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Przeczyść zero na ramie. To jest ten kabel między aku a ramą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Jesli chodzi o serwis i przeglad, to daje swoj glos na Grand Motorbike Garage u Łukasza. Sprzawdzony z poytywnym efektem nie tylko przez mnie. Jesli zas chodzi o odpalenie, to sprawdz naladowanie akumulatora, posluchaj, czy cyka Ci przekaźnik rozrusznika jak wciskasz starter, sprawdz dokrecenie klem - to tak na poczatek. Jak nadal bedziesz mial problem, to pisz. Zawsze lepiej dojechac na ten serwis wiosenny o wlasnych silach, niz na lawecie, nie? Edytowane 5 Lutego 2017 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KILER BANDIT Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dzięki za rady muszę spróbować,zobaczymy czy coś ugram,ale akumulator naladowalem i prubowalem odpalić lucz gdy przelanczalem starter to kontrolki przygasaly jak by był za slaby,dam znać co dalej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Sprawdz dokrecenie klem i kabla masowego a nastepnie wlacz stacyjke i kill switcha i zobacz czy jak zewrzesz jakims kluczem albo wkretakiem styki na przekaźniku rozrusznika to rozrusznika zakręci. Bedziesz mial odpowiedź czy problem lezy w rozruszniku, czy w przekaźniku, albo jego sterowaniu. Edytowane 5 Lutego 2017 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Klosz dobrze radzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 no i jeszcze zobacz czy masz elektrolit w celach... bo jeśli Ci w trakcie zimy zamarzł to może być go mało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 jak po naładowaniu przygasają kontrolki to znaczy że aku jest śmieć, nie trzyma już, prawdopodobnie zwarte cele, pożycz chociaż na chwile od kogoś i zobaczy czy zabangla 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 albo spróbuj rozruchu po kablach z auta 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To co napisał Kosmaty, to prawdopodobna hipoteza, chociaż nie jedyna. Nie zawsze przygasanie kontrolek świadczy tylko o awarii aku. Słuszna uwaga też z elektrolitem, chociaż zakładam, że takie podstawowe podstawy sprawdziłeś zanim napisałeś na forum? Z rozruchem po kablach bywa różnie. Nie zapominajmy o tym jaki prąd zwarciowy daje akumulator motocyklowy, a jaki samochodowy, to raz, po drugie miejmy na uwadze warunki pracy regulatora w motocyklu przy takim odpalaniu i odłączaniu kabli po odpaleniu. Podlączanie motocykla pod akumulator samochodowy moim zdaniem trzeba traktować jako "ostateczną ostateczność". Wiem, wiem, zaraz mi kilka osób napisze, że robili tak wiele razy i nic sie nie stało Ale, takie jest moje skromne zdanie, a każdy niech sobie robi jak chce . 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filo Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Cześć, szukam serwisu który wymieni mi soczewkę w przedniej lampie w suzuki SV 650s rok 2000. Cała lampa jest ok, ale źródło światła jest do wymiany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KILER BANDIT Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dziękuję wszystkim za pomoc ,też myślę że to akumulator,zobaczymy jak podminie .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi