Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

czarnabasia123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesć,jestem tu nowa ,więc się witam ze wszystkimi.od niedawna jeżdżę motocyklem,głównie bałuty:-)

Opublikowano

czesc

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

przy okazji dodam od razu,że planuję zmianę sprzętu i cały czas się zastanawiam,co wybrać...ten stary już mi nie pasuje:Dpomożecie?

Opublikowano

witam......Kwestia doboru sprzętu chyba należy do Ciebie. Każdy będzie Ci co innego doradzał :smile: Najlepiej jak przymierzysz się do różnych moto i sama stwierdzisz co wolisz, do czego będziesz używała moto, czy to będzie sport czy turystyka. Najlepiej wpaść na jakieś spotkanie gdzie zjeżdżają się różne motocykle :smile: i wtedy się przymierzyć. Ja czytając kiedyś forum gdzie ludzie doradzają stwierdziłem, że to nie ma sensu. Każdy jest wtedy najmądrzejszy i mówi co TOBIE będzie pasowało. Można wymieniać się opiniami, ale decyzję i tak sama będziesz musiała podjąć - wtedy masz pewność, że motocykl który kupisz będzie taki jaki chcesz, a nie taki który ktoś Ci poleci bo stwierdzi, że będzie dla Ciebie idealny. Napisałaś, że się zastanawiasz.... możesz wymienić jakie modele chodzą Ci po głowie?

Opublikowano

Witaj :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Powitać - nie widzę informacji jak znalazłaś FŁM ? Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Powitac :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

helloł :smile: Jak przymierzasz się do zmiany i chcesz ogólnych informacji to może coś znajdziesz w działach Motocykle, albo Nasze Motocykle :smile: Najlepiej jak zrobisz tam własny temat, no chyba że rozwinie się go tutaj...Po pierwsze sprecyzuj jakiego rodzaju motocykla szukasz: chopper\cruiser, turystyk, sport, naked, cross... no wiadomo, że można wymieniać bez końca :biggrin: Może masz jakieś preferencje co do marki ? Albo chociaż koloru ;):biggrin: no i jeszcze jaką ilość $$$ planujesz przeznaczyć ewentualnie :>