angelikapa Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich w związku z poprawiającą się pogodą postanowiłam poszukać jakiegoś forum co by polatać wspólnie jak już będzie cieplej gdyż sama nie zawsze lubię Pochodzę z Częstochowy i tam mam wszystkich znajomych jeżdżących, więc mogę czasem się poczuć tutaj samotna ;d Mój motocykl to yamaha fz6 2004 rok, jeżdżę od zeszłego sezonu;) mam 19lat. Edytowane 3 Marca 2013 przez angelikapa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Z nami pewnie nie będziesz samotna i już wiem, że chłopaki Ci pogratulują za wrzucenie foto Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
AgaJaga Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Siemano :bye: dziewczyny rośniemy w siłę 0 Cytuj
Królu Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam!! kurde coraz wiecej kobiet za sterami 2oo !! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Siema :bye: Angela Pierwsza moto-kobietka która nie karze sobie strzepic języka Plus za duże ,oszerne foto z moto Suchy o to mamy przykład prawidłowego przywitania się Łukasz to bardzo dobrze będzie z kim polatać na źłobnicy Edytowane 3 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
chylon Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 powitać koleżankę :bye: 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Emil89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Cześć miło powitać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Arthur Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Strzała 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
piotreklodz Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Powitać Częstochowiankę.... szkoda tylko że na niezbyt terenowym sprzęcie, bo w Twoich stronach to można jeździć i jeździć... :bye: Edytowane 3 Marca 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
fred89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Heh,,, jeszcze będziesz miała dosyć natrętów hehe ciągle telefony i spotkania witamy na forum :yeah: 0 Cytuj
kaTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 witaj Angela :bye: rosniemy w sile mowilam,ze bedzie nas coraz wiecej az przewage uzyskamy fz6 hmmm wspomnienia :woot: 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witaj i duże plusy za przywitanie, fajne zdjęcie. 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Thebestof78 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witaj i do zobaczenia! Za oknem ciepło więc czas wyciągać kunie z garaży i zimowisk! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi