Borys Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Siema! Witam wszystkich forumowiczów w tych pieknych warunkach pogodowych ja jestem Borys i nie mam motocykla Ostatnio dwa sezony przejeździłem Virago , ale pogoniłem żeby kupić coś innego i obecnie jestem właśnie na etapie kupowania czegoś innego a że nastała suchość, ciepłość i słoneczność przykładam się jeszcze bardziej do poszukiwań. To chyba tyle jako że nie umiem i nie lubie opowiadać o sobie więc życzę wszystkim szerokiej i do zobaczenia na mam nadzieję licznych zlotach, wycieczkach i oczywiscie imprezach! LwG!!! 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Siema... powodzenia w zakupie :angelnot: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
fred89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Virago to dobry markowy sprzęt :yeah: Powitać Borysa 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 po wi tać 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Emil89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Hej życzę szybkiego znalezienia dobrego motocykla;) powodzenia i LWG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 siemka powodzenia w zakupie. 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witaj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
chylon Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 powitać i szybkiego zakupu bo pogoda się już ładniutka robi 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Borys Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 powitać i szybkiego zakupu bo pogoda się już ładniutka robi Podobno jakoś niebawem ma śnieg padać czy coś... :nono: 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Rekomendowane odpowiedzi