piotreklodz Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Powitać 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
AndrzejCBR Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam ja również pierwotnie z okolica Piotrkowa i często tam bywam . Przyłączam się do prośby grona męskiego dotyczącego zdjęcia 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Siemanko W końcu jakaś motocyklistka z Piotrkowa 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Thebestof78 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 witaj :bye: 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Lans Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Cześć. Nie daj się prosić ... Dużo mamy nowych forumowiczek, a bez zdjęć ciężko będzie rozpoznać... 0 Cytuj
motocykloza Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Oj Panowie, Panowie... Jak zdążyłam zauważyć, tradycja forumowa mówi, że płeć żeńska ów prośbom się nie daje A tradycja rzecz święta i łamać jej nie wypada! W szczególności na początku 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't.
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Powitać z :bye: :bye: Tuszyna 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witaj i szerokiej drogi! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jaquzie Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 strasznie wstydliwe te nasze motocyklistki motocyklistka winna twarda byc! i nie bac sie pokazac np. w bikini! no 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Zebra Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 motocyklistka winna twarda byc! i nie bac sie pokazac np. w bikini! no gdzieś wyczytałam, ze jak jedna chciała nogi pokazywać, to ją na inny portal wysłaliście 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Bzyq Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Hej! Ja latem często śmigam Trampkiem ("Kaczuszką") w weekendy w okolice Piotrkowa/Sulejowa i dalej na Radom/Kielce/Przedbórz i te rejony. Do zobaczenia na trasie PS Zdjęcia koleżanki są w internecie tylko trzeba poszukać 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
Różowa Pantera Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Rekomendowane odpowiedzi