motocykloza Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Zatem jak obyczaj każe...witam Szanownych Forumowiczów. :bye: Najkrócej, jak się da: Piotrkowianka, skażona zachwytem do motocykli od najmłodszych lat. Zachwyt w konkretne działania przekształcił się dopiero w 2011. I tak od tamtego czasu jeżdżę na mniejsze i większe wyprawy. Pierwsza była Honda VT 500E, teraz mam Suzuki Freewind. No, i chyba tyle starczy LwG! 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't.
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Siema Ewa :bye: Będe pierwszy od Jacka I w woli ścisłości a za razem naszym zwyczajem prosim o fotke może byc z Hondą,Suzuki BYle by buźke widać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Suchy-wolk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Powitać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
fred89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 No tak Daniel kobiety koniecznie muszą dodawać zdjęcia z moto To powinno być w regulaminie Witamy :yeah: 0 Cytuj
chylon Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 powitać koleżankę z Piotrkowa :bye: 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
adany_76 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 po wi tać 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
jaquzie Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Siema Ewa :bye: Będe pierwszy od Jacka I w woli ścisłości a za razem naszym zwyczajem prosim o fotke może byc z Hondą,Suzuki BYle by buźke widać Hello Eve Kolega Daniel mnie rzeczywiście wyprzedził, ale jeszcze nie wie, że ostatni bywają pierwszymi więc podobnie jak kolega Daniel, poproszę w imieniu ekipy mężczyzn z tego forum o zdjęcie. Niekoniecznie jednak z motocyklem, tych nam pod dostatkiem, proponuję więc zdjęcie swojej (znaczy Twojej) postaci, w pozie dowolnej - to zostawiamy już Tobie :angelnot: Edytowane 3 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Kolega Daniel mnie rzeczywiście wyprzedził, ale jeszcze nie wie, że ostatni bywają pierwszymiJack ty mnie wiele razy wyprzedził 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Zebra Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 powitać w pozie dowolnej - to zostawiamy już Tobie - to brzmi co najmniej dwuznacznie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Królu Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 powitać - to brzmi co najmniej dwuznacznie Ja tam dwuznaczności nie widzę, zboczuchu jeden!! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Ja tam dwuznaczności nie widzę, zboczuchu jeden!! - to brzmi co najmniej dwuznacznie Głodnemu chleb na mysli buahaha 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Emil89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Arthur Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Dawid Xrv Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witaj i baw się dobrze Do zobaczenia gdzieś na trasie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi