Bulba Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Nereszcie Moje wymarzone i wysnione )) https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/BiXenon?authkey=Gv1sRgCO3vppP2ldaaKg Jasnosci przybywaj ! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Aidekk Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Ło kurewka, to teraz strach będzie z naprzeciwka jechać... Prezentują się ok, muszę zobaczyć w praktyce jak dają po oczach 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Bulba Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 No wlasnie wogole nie daja po oczach 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
żółwik Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Nowe lampy czy przerbiane 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie no stare z wrzuconymi soczewkami 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
żółwik Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 To muszę zobaczyć, ale jak dlamnie może być drogo zrobić 4 lampy 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 A po co 4 ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
żółwik Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 R1 ma 4 lampy ale jeszcze zobacz co i jak 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Ale Bi-Ksenon montuje sie tylko na krotkich. Mnie HIDy na dlugich mocno wk.........ły. Rozpala sie toto z 5-10s a to zdecydowanie za dlugo. Dlatego poszlo BI Dzisiaj bede walczyl na Kotoniarskiej po zmroku z ustawianiem wiec zapraszam jak by co 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Zyygy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No i co udało się wszystko poustawiać? Jak to świeci? Wrzuć fotkę Bulba 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udalo udało. Niech się ociepli i wrzuce. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Olo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ktoś przed Tobą jak zobaczy Cię w lusterku to na pewno się przestraszy i zjedzie 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jestem ciekawy efektu, myślę ze dla użytkownika motocykla na pewno będą lepiej oświetlać drogę. Bi-xenon to niezły bajer;p Fakt faktem na pewno będzie mniej oślepiał niż w zwykłym kloszu, soczewka odpowiednio ucina wiązkę światła ale gdzie układ samopoziomowania? Według mnie jest to niezbędne do poprawnego nieoślepiającego działania xenonów. 0 Cytuj
Elwood Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Super sprawa. Tego mi w nocy potrzeba. Bulba , gdzie to kupiłeś i za ile ? OK Chyba znalazłem w opisie filmu http://www.retrofitlab.com/mini-d2s-bi-xenon-projectors-20-1.html To jest ten zestaw ? Coś musiałeś dokupić, czy wszystko w komplecie ? Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Elwood (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) To kupiłem http://allegro.pl/soczewki-soczewka-bixenon-bi-xenon-hid-ksenon-kpl-i3128167070.html Reszte już miałem. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Olo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak to działa jak przy soczewce muszą być lampy z odbłyśnikiem? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Z tylu to możesz mieć nawet lampe wyklejona futerkiem To szyba musi być gladka 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Olo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Coś źle przeczytałem w opisie, że lampy muszą być z odbłyśnikiem Jakbyś zamontował bez odbłyśnika to jeszcze fajniej by wyglądało Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może inaczej. Technicznie musza być z elementem trzymajacym zarowke Bo wlasnie do tego przykrecasz soczewke 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dann Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Powiedz czy dużo było zabawy z rozłożeniem lampy i ponownym złożeniem? nowy klej? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Majka11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 czym ja rozklejałeś piekarnik czy opalarka/suszarka ? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Piekarnik. 150*C na piec - siedem minut 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rekomendowane odpowiedzi