spvibe Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja bym z chęcią poleciał jeśli ktoś się zbiera z łodzi jakoś w najbliższym czasie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Bison moszczenica to ta za zgierzem czy za kruszowem? sqvibe a znasz droge? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) ;] Edytowane 18 Maja 2013 przez spvibe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 O 15 STEJ RZGOWSKA STACJA BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No i gitara ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jak stara trasa na Piotrków o ile się nie mylę. A jak jadę ?? ch.. wie W sumie to nie wiem czy chce mi się jechać na taki spend ale może wezmę młodą i polecimy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 moze 15:30 co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 no właśnie wydaje mi sie że nie o te moszczenice chodzi co piszesz tylko o te w zgierskim powiecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 40km na poludnie od lodzi.. jak 15:30 to za późno dla Was to spotkamy sie na miejscu, wcześniej nie dam rady po prostu.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) to jak lecim ? Edytowane 18 Maja 2013 przez spvibe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 3voQ to lecimy razem gdzie sie stykamy o 15.30? LUBIANY napisz która to moszczenica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 rzgowska BP? pusc mi sygnal 516 00 123 7 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 sqvibe 15.30 pasuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 TA KOŁO BAB 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Całkiem fajna impreza. Gratulacje dla organizatorów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 My niestety nie dotarliśmy tam ale i tak przyjemnie się latało ;] Dzięki i do następnego razu ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Super przelot, do następnego razu :-) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No było całkiem fajnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubson9 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 było spoko:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Ekipa jaka zebrala sie po wizycie w Moszczenicach. Bylo super, dzieki wszystkim, ze zdjecia i tym co nie zdazyli na nim byc Fajnie bylo z Wami polatac... Edytowane 19 Maja 2013 przez Bison (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 po lataniu polecielismy jeszcze z TomGrace na Szadek, a potem Lask, droga za***ista, takze bak oprozniony i od razu lepiej sie czuje;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślawek Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Najważniejsze że pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 fajna fota! ale mnie na niej nie ma;( 3voQ na koniec tj.w Łodzi zrobiliśmy niezły Killing the street 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 fajna fota! ale mnie na niej nie ma;( 3voQ na koniec tj.w Łodzi zrobiliśmy niezły Killing the street dlatego nigdy nie kupie mieszkania/domu przy głównej drodze:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja też niestety nie dotarłem...niespodziewana wizyta rodzinki z którą trzeba było posiedzieć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi