LoneRider Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Ceny malowania Calego Kombi zaczynaja sie od 250zl z zaleznosci od kolorystyki Pozdro info na prv Jesli chcesz miec na kombinezonie jakis napis np. swój Forumowy Nick ... nie ma problemu ..Do malowania skór uzywane Są specjalne Profesjonalne utrwalacze i lakiery... Firma która to wykonuje Pracowala np. dla Ewy Minge.. Michala Wisniewskiego i wielu innych znanych osób.. Malo kto z nas wie o takich Mozliwosciach.. Wielu z nas Posiada kombinezony z którymi jestesmy związani .. Ale wiadomo warunki w jakich jezdzimy sa bezwzgledne ..Otarcia.. Przebarwienia.. i inne uszkodzenia ... Masz stary kombinezon ?? Chcesz zeby wygladal jak nowy ?? Warto Pozniej dodam zdjecia pracy przed i po 0 Cytuj
LoneRider Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Ciekawe czekam na foty zdjecia juz sa u mnie w galerii .. tak to wyglada ... teraz skupiamy sie na kombinezonach 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 czyszczenie i ozonowanie tez robicie ? Dainese laguna seca ..interesuje mnie usluga na miejscu bez zostawiania kombi 0 Cytuj
LoneRider Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 czyszczenie i ozonowanie tez robicie ? Dainese laguna seca ..interesuje mnie usluga na miejscu bez zostawiania kombi Przykro mi tym zajmują sie pralnie chemiczne my odnawiamy kombinezony.. nie czyscimy.... Prosze pytac na priv 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Musze przyznac, ze fotki przed i po robia wrazenie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
LoneRider Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Musze przyznac, ze fotki przed i po robia wrazenie. Ciesze sie ze sie podoba Powiem tak ... ze odnowienie kombinezonu wychodzi taniej niz pralnia chemiczna .. nawet jak kupimy uzuwany kombik to warto o tym pomyslec .. kombinezon dostaj nową warstwe ochronną która chroni skóre przed chłonięciem wilgoci i chroni przed deszczem 0 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Lonek a jakąś gwarancje na usługe dajesz ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
LoneRider Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Lonek a jakąś gwarancje na usługe dajesz ? gwarancje satysfakcji i zadowolenia ... profesjonajnie wykonanej odnowy ... robi to jeden z najlepszych garbarzy w polsce.... zeby byla jasnosc nie ja to robie po weekendzie zobaczycie napis na mojej kurtce.. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 zeby byla jasnosc nie ja to robie UFF myslałem że to ty ... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
LoneRider Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 UFF myslałem że to ty ... Domyslilem sie !!!!!!!! 0 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 ZApodaj foty jak to wygląda... chodzi mi o napis na plecach i jakie koszta 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Bulba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Mniej wiecej tak http://m.ocdn.eu/_m/b4e80b1d0ce37e5f9c15a89d42ed54bf,21,1.jpg 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
LoneRider Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Mniej wiecej tak http://m.ocdn.eu/_m/b4e80b1d0ce37e5f9c15a89d42ed54bf,21,1.jpg no wlasnie tak ZApodaj foty jak to wygląda... chodzi mi o napis na plecach i jakie koszta jak juz bedzie gotowe to zrobie zdjecia i zapodam 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi