fipil Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Czy wiecie gdzie w Łodzi można dostać części do kasków Airoh, potrzebuję szyby 0 Cytuj
tomi66 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Spróbuj w Motorwings - Wólczańska 143 tel. 509036794. Ja dostałem tam szybę do innego Airoha ( na zamówienie) 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Napor Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 W MotorWings będą mieli na 100%. Kupowałe u nich Pit One i wiem że części to tych kasków też mają. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi