krawol Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 witam, orientuje się ktoś może gdzie mogę pochromować wydech? a dokładnie same kolanka od hondy cb 750 0 Cytuj
wojtekf313 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 www.danex.republika.pl robiłem u nich kilka elementów,czas realizacji niekiedy się wydłużał,plus że blisko - Zgierz 0 Cytuj
krawol Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 a orientujesz się ile może stać chromowanie kolanek? 0 Cytuj
wojtekf313 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 najlepiej to się z nimi kontaktować i podać przybliżone rozmiary tych kolanek ,tutaj telefon do "szefa" 602177703,powinien chyba podać orientacyjną cenę,ja korzystałem z ich usług przed trzema laty to pewnie ceny się zmieniły,powodzenia :bye: 0 Cytuj
pecha Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Witam,znacie jakiś dobry zakład z niezbyt odległymi terminami, najlepiej w centralnej Polsce, który zajmuje się chromowaniem? Chodzi akurat o kilka części motocyklowych, dość starych, w których trzeba chromy odnowić. Edytowane 26 Marca 2013 przez Suchy-wolk post przeniesiony (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Od siebie moge dodac że kiedyś mój kumpel dawa łdo chromowania obiekty do zakłądu w miejscowości wolbórz ..zakłądu nie znam ani nazwy ale jak cos wójek google ci pod powie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Marsel Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) O ile pamietam w Pabianicach (wylot w stronę Piątkowiska a może to i już samo Piątkowisko) też się zajmują, jesli bedziesz zainteresowany, nie znajdziesz dogodniejszego miejsca moge podjechac i zapytać co i jak. Z zaciągniętej informacjii tylko niklują i cynkują Jest jeszcze ponoc miejsce na Lublinku w zakladach remontowych ale nie jestem pewien Edytowane 27 Marca 2013 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Rekomendowane odpowiedzi