krawol Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 witam, orientuje się ktoś może gdzie mogę pochromować wydech? a dokładnie same kolanka od hondy cb 750 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekf313 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 www.danex.republika.pl robiłem u nich kilka elementów,czas realizacji niekiedy się wydłużał,plus że blisko - Zgierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawol Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 a orientujesz się ile może stać chromowanie kolanek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekf313 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 najlepiej to się z nimi kontaktować i podać przybliżone rozmiary tych kolanek ,tutaj telefon do "szefa" 602177703,powinien chyba podać orientacyjną cenę,ja korzystałem z ich usług przed trzema laty to pewnie ceny się zmieniły,powodzenia :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Witam,znacie jakiś dobry zakład z niezbyt odległymi terminami, najlepiej w centralnej Polsce, który zajmuje się chromowaniem? Chodzi akurat o kilka części motocyklowych, dość starych, w których trzeba chromy odnowić. Edytowane 26 Marca 2013 przez Suchy-wolk post przeniesiony (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Od siebie moge dodac że kiedyś mój kumpel dawa łdo chromowania obiekty do zakłądu w miejscowości wolbórz ..zakłądu nie znam ani nazwy ale jak cos wójek google ci pod powie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) O ile pamietam w Pabianicach (wylot w stronę Piątkowiska a może to i już samo Piątkowisko) też się zajmują, jesli bedziesz zainteresowany, nie znajdziesz dogodniejszego miejsca moge podjechac i zapytać co i jak. Z zaciągniętej informacjii tylko niklują i cynkują Jest jeszcze ponoc miejsce na Lublinku w zakladach remontowych ale nie jestem pewien Edytowane 27 Marca 2013 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi