Muodyv6 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Siemka, Moglibyście mi opowiedzieć o największych bólach tego motoru, jakieś wady itp? Na co uważać przy kupnie, jakieś specjalne miejsca żeby sprawdzić bo moto jest po szlifie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Większość znajdziesz w http://motocykle-lodz.pl/topic/3491-kawasaki-zx9r-2002-f/ Modele powinny być zbliżone do siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Moglibyście mi opowiedzieć o największych bólach tego motoru, jakieś wady itp? Na co uważać przy kupnie, jakieś specjalne miejsca żeby sprawdzić bo moto jest po szlifie. Przede wszystkim sprawdź dokładnie ramę - głównie w modelach 98-99 ale nawet w późniejszej generacji 00-01 (w zasadzie taka sama rama jak 98-99) mogły się zdarzać pęknięcia ram (w zdecydowanej większości od nieumiejętnego schodzenia z gumy) ale również przy dzwonach. Nie zawsze się tak działo ale mogło Pęknięcia mogły się zdarzać w okolicach miejsc gdzie rury od airboxu wchodzą w otwory na ramie. Najlepiej ściągnij boczki i dobrze sprawdź ramę Dopuszczalne jest "hałasowanie" (jakby grzechotanie) z prawej strony - to kosz sprzęgłowy. Ciszej powinno się zrobić po wciśnięciu sprzęgła. Tak to poza tym standardowe oględziny Jak masz jakieś foty to wklej, obczaimy moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dopuszczalne jest "hałasowanie" (jakby grzechotanie) z prawej strony - to kosz sprzęgłowy. Ciszej powinno się zrobić po wciśnięciu sprzęgła.To samo co u mnie w cebrze.http://tablica.pl/oferta/kawasaki-ninja-zx9r-zx6r-r6-r1-cbr-pilne-okazja-CID5-ID2aF8f.html#0be7c2860a;r:;s: Tam go pytałem jak z ramą, mówi że nigdzie nie ma pęknięć, No ale niestety wiemy co robią sprzedający żeby się pozbyć sprzętu. A jeszcze mnie tak zastanawia, czy tu nie ma jakichś problemów z 2 biegiem itp? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 http://tablica.pl/of...be7c2860a;r:;s: Tam go pytałem jak z ramą, mówi że nigdzie nie ma pęknięć, No ale niestety wiemy co robią sprzedający żeby się pozbyć sprzętu. A jeszcze mnie tak zastanawia, czy tu nie ma jakichś problemów z 2 biegiem itp? Odpuść sobie ten egzemplarz Zdjęcia są kiepskie ale już widać, że to paździerz jakich mało!!! Rama jest lakierowana, nie powinna być czarna tylko srebrna. Moim zdaniem bez urządzenia pomiarowego nie sprawdzisz czy jeździ to prosto wahacz malowany, mnóstwo jakiś odprysków. Jakaś rzeźba przy mocowaniu tłumika, dekle malowane... Nie ma pługa, szyba porozbijana. Jednym słowem MASAKRA!!! 1000 zł bym za to nie zapłacił Problemów z biegiem 2 czy w ogóle ze skrzynią nie było jako takich... chyba, że ktoś faktycznie zakatował Jakbyś chciał kupić pewne moto (tak mi się wydaje, bo od forumowicza) aczkolwiek miało lakierowane boczki to jest taka 99 za 6900 zł. Moto stoi daleko bo w Gdyni, ale sam zobacz jak wygląda: http://bikepics.com/members/statek/99zx6r/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To http://tablica.pl/oferta/kawasaki-ninja-zx9r-zx6r-r6-r1-cbr-pilne-okazja-CID5-ID2aF8f.html#0be7c2860a;r:;s: tak - masz rację..., ten egzemplarz to "kawałsraki"... ulep jakich mało... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 O to chodziło, o taką pomoc dziękować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 faktycznie niezły paździerz od jakiegoś wiejskiego rzeznika. Rafał zostań sobie przy hondzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ,,nie wiem moze mial jakiegos slizga w niemczech'' << taką odpowiedź otrzymałem jak spytałem go o rame wachacz itp;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 po takiej gadce sprzedającego on sam wie ze na padało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mógł głupa przypalić jak rama malowana czy co;d A ten na chama no w niemczech pewno;p podziękowałem za transkacje;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi