Bambrys Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Jako całkowity świeżak pozwolicie Forumowicze że przedstawię moją maszynę. Monster 600 V-ka 583 cm3 choć nie mogę przedstawić najlepszego - brzmienia V-ki na dwóćh oryginalnych ale pustych wydechach pozdrawiam ( sorka za jakość zdjęcia ale jak się tylko sezon zacznie - to się poprawię ) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio1989 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 potworek kurcze jak nie lubie bialego koloru tak musze przyznac ze widzialem juz czarne ale ten prezentuje sie o niebo lepiej sliczna maszyna 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambrys Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 podziękował - na żywo prezentuje się lepiej, ja z kolei biały lubię, tyle że utrzymanie w przywoitej czystosci koszmarnie trudne - zwłaszcza ze względu na owady 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 No maszynka godna polecenia, tylko zapodaj lepsze fotki. I czy to jest oryginalne malowanie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 podziękował - na żywo prezentuje się lepiej, ja z kolei biały lubię, tyle że utrzymanie w przywoitej czystosci koszmarnie trudne - zwłaszcza ze względu na owady Coś o tym wiem, sam posiadam białą perłe, Najgorzej jak ktoś ma chusteczkowy smar i z tyłu z łańcucha na owiewkę leci...A motorek kozacki, no i chciałbym go usłyszeć Pozdrawiam i Szerokości 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółwik Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ładna bielutka jak śnieg a brzmi jak grom 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majka11 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Włoszka - me gusta 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambrys Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Dzięki, malowanie niestety nieoryginalne - z tego co wiem nie wychodziły białe. Poprzedni właściciel nadał jej taki kolor. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikorr Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Witam, Ładny potworek też się do takiego przymierzałem ale ostatecznie postawiłem na szerszenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueSky Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Monster, moje marzenie :)to nie jest przypadkiem 620? Jaki to rocznik? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lans Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Fajny biały !!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambrys Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 dzięki za pochwały to model 600 - rok 2000 tylko przez malowanie wygląda na młodszy zgodnie z obietnicą durzucam kilka fotek ciut lepszej jakości 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 (edited) Ładna maszyna, tylko te kominy zmienić na coś zacniejszego, może w carbonie? Ale to oczywiście zależy od zdolności finansowej właściciela i chęci zmian Edited February 28, 2013 by Aidekk (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 faktycznie śliczna maszynka a biały jest ok 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr0 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Ducati mmm... Szukałem swego czasu monsterka, ale trudno było znaleźć coś godnego uwagi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Fajna, włoska maszynka a do tego V-ka i pewnie super brzmi. Jedyny minus to brak miejsca na pasażerkę a chętnych może się trochę pojawić To nowy nabytek czy już jakiś czas ją masz? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doop Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 (edited) Ducati.... i ta kratownicowa rama, eh może kiedyś jakiś dukat........ ( bardzo ładny sprzęcik ) i nietypowy do tego poprostu cos innego , a nie tak jak wszyscy japonia i japonia.... Edited March 25, 2013 by Doop (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arteklik Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Monster jest jedyny w swoim rodzaju. Też mierzyłem się z zakupem, ale stchórzyłem i wybrałem japońską podróbę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickname Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 No ładnie, coraz więcej monsterów na mieście. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambrys Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 Fajna, włoska maszynka a do tego V-ka i pewnie super brzmi. Jedyny minus to brak miejsca na pasażerkę a chętnych może się trochę pojawić To nowy nabytek czy już jakiś czas ją masz? jak dla mnie brzmi naprawdę pięknie - a jak chodzi o pasażerkę to jedna dama już próbowała - wokoło komina koło 150 km i nie narzekała - więc wszystko kwestia chęci ps kupiłem w wakacje 2012 - jakieś 5 tys nią przelatałem Monster jest jedyny w swoim rodzaju. Też mierzyłem się z zakupem, ale stchórzyłem i wybrałem japońską podróbę ja bardzo lubię sv-kę poważnie rozważałem że jeśłi nie monster to właśnie taka suzi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyygy Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 A mnie się nie podoba ale kolor ładny 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 aż mnie serce zakuło... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Wreszcie go posłuchałem - mruczy porządnie Super machina 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambrys Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 aż mnie serce zakuło... no cóż wiesz... jak się mówi de gustibus non est disputandum - są i tacy co wolą seicento od porche - bo ekonomiczne jest .... Wreszcie go posłuchałem - mruczy porządnie Super machina Wreszcie go posłuchałem - mruczy porządnie Super machina Dzięki Suchy w ogóle to miła przejeżdżka była 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts