Bambrys Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jako całkowity świeżak pozwolicie Forumowicze że przedstawię moją maszynę. Monster 600 V-ka 583 cm3 choć nie mogę przedstawić najlepszego - brzmienia V-ki na dwóćh oryginalnych ale pustych wydechach pozdrawiam ( sorka za jakość zdjęcia ale jak się tylko sezon zacznie - to się poprawię ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 potworek kurcze jak nie lubie bialego koloru tak musze przyznac ze widzialem juz czarne ale ten prezentuje sie o niebo lepiej sliczna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 podziękował - na żywo prezentuje się lepiej, ja z kolei biały lubię, tyle że utrzymanie w przywoitej czystosci koszmarnie trudne - zwłaszcza ze względu na owady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No maszynka godna polecenia, tylko zapodaj lepsze fotki. I czy to jest oryginalne malowanie? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 podziękował - na żywo prezentuje się lepiej, ja z kolei biały lubię, tyle że utrzymanie w przywoitej czystosci koszmarnie trudne - zwłaszcza ze względu na owady Coś o tym wiem, sam posiadam białą perłe, Najgorzej jak ktoś ma chusteczkowy smar i z tyłu z łańcucha na owiewkę leci...A motorek kozacki, no i chciałbym go usłyszeć Pozdrawiam i Szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ładna bielutka jak śnieg a brzmi jak grom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Włoszka - me gusta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki, malowanie niestety nieoryginalne - z tego co wiem nie wychodziły białe. Poprzedni właściciel nadał jej taki kolor. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam, Ładny potworek też się do takiego przymierzałem ale ostatecznie postawiłem na szerszenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Monster, moje marzenie :)to nie jest przypadkiem 620? Jaki to rocznik? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajny biały !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dzięki za pochwały to model 600 - rok 2000 tylko przez malowanie wygląda na młodszy zgodnie z obietnicą durzucam kilka fotek ciut lepszej jakości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Ładna maszyna, tylko te kominy zmienić na coś zacniejszego, może w carbonie? Ale to oczywiście zależy od zdolności finansowej właściciela i chęci zmian Edytowane 28 Lutego 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 faktycznie śliczna maszynka a biały jest ok 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ducati mmm... Szukałem swego czasu monsterka, ale trudno było znaleźć coś godnego uwagi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Fajna, włoska maszynka a do tego V-ka i pewnie super brzmi. Jedyny minus to brak miejsca na pasażerkę a chętnych może się trochę pojawić To nowy nabytek czy już jakiś czas ją masz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Ducati.... i ta kratownicowa rama, eh może kiedyś jakiś dukat........ ( bardzo ładny sprzęcik ) i nietypowy do tego poprostu cos innego , a nie tak jak wszyscy japonia i japonia.... Edytowane 25 Marca 2013 przez Doop (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Monster jest jedyny w swoim rodzaju. Też mierzyłem się z zakupem, ale stchórzyłem i wybrałem japońską podróbę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickname Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No ładnie, coraz więcej monsterów na mieście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajna, włoska maszynka a do tego V-ka i pewnie super brzmi. Jedyny minus to brak miejsca na pasażerkę a chętnych może się trochę pojawić To nowy nabytek czy już jakiś czas ją masz? jak dla mnie brzmi naprawdę pięknie - a jak chodzi o pasażerkę to jedna dama już próbowała - wokoło komina koło 150 km i nie narzekała - więc wszystko kwestia chęci ps kupiłem w wakacje 2012 - jakieś 5 tys nią przelatałem Monster jest jedyny w swoim rodzaju. Też mierzyłem się z zakupem, ale stchórzyłem i wybrałem japońską podróbę ja bardzo lubię sv-kę poważnie rozważałem że jeśłi nie monster to właśnie taka suzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A mnie się nie podoba ale kolor ładny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 aż mnie serce zakuło... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Wreszcie go posłuchałem - mruczy porządnie Super machina 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 aż mnie serce zakuło... no cóż wiesz... jak się mówi de gustibus non est disputandum - są i tacy co wolą seicento od porche - bo ekonomiczne jest .... Wreszcie go posłuchałem - mruczy porządnie Super machina Wreszcie go posłuchałem - mruczy porządnie Super machina Dzięki Suchy w ogóle to miła przejeżdżka była 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi