shad Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 wow zajefajna maszyna bo ma swój indywidualny styl . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 no na Francuzikach też robi wrażenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bardzo fajnie się prezentuję , ale czarna strona znacznie bardziej mi się podoba niż biała . Ale co tu gadać masz swoją wizję i ją spełniasz . Wielki szacunek , jednym się za pewnie podoba innym nie . Ale oko jest na czym zawiesić . Pozdrawiam ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 tak sie prezentuje z dwoma HD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 W realu jest jeszcze ładniejsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 W realu jest jeszcze ładniejsza nie mogę sie z tobą nie zgodzic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na zdjęciach fajnie się prezentuje ale w realu faktycznie zajefajnie wygląda 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) tak sie nadal zastanawiam jak by wyglądał moj gdybym założył przednią felge 21cali? obecnie mm oryginalną 16calową http://allegro.pl/harley-davidson-kolo-przednie-dyna-19-cali-tuning-i3824057169.html Edytowane 8 Stycznia 2014 przez chippe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 to może zmienić obszycie kanapy to będzie 100% Jack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 a teraz jest w ilu procentach? bo JD musi być 40% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ta kanapa wypas! Całość wygląda super ,godna podziwu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 po 2 tyg stania pod wiatą i przykryty pokrowcem, chyba zawilgotniał z powodu tutejszych obfitych opadów deszczu i okazało sie ze nie ma prądu w starterze oj zepsuło mi to wczorajszy humor!!! na szczescie po któryms razie załapał, ale wieczorkiem musze rozebrać prawe przełączniki i zobaczyc co jest grane... dzis piekna pogoda, wiec trzeba sie wybrać na przejazdzkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) zakiełkował nowy pomysł zmiany kolorystyki ale nie wiem czy jeszcze na ten sezon czy juz na nastepny... przerobiłem kolorystykę zdjecia mojego poprzedniego projektu, bo ten biało-czarny nie da sie przerobić w gimpie. ale od czego jest wyobraźnia, wiec mozna sobie wyobrazić ten model plus kufry ktore mam teraz, a na nich gwiazda szeryfa Edytowane 18 Lutego 2014 przez chippe (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Swietny pomysl ! Nowy projekt wyglada znaaaacznie lepiej od tego co jest teraz. Edytowane 19 Maja 2014 przez Lans (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Projekt wygląda naprawdę nieźle..... choć poprzedni też był niezły. A Mizia gdzie ? 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 wszystko jest kwestią gustu. wiele razy juz we Francji mnie zaczepiano włąsnie ze względu na motor, jeden gosc podjechał z boku i prosił bym sie zatrzymał bo chciał zdjecie zrobić, i owiedział ze to najładniejsze moto jakie widział, inny razem jedna wytatuowana dziewucha stała kolo mot z 20 min i wciąż gadała "magnifique"... Projekt wygląda naprawdę nieźle..... choć poprzedni też był niezły. A Mizia gdzie ? poprzeni jest niezły, bo cąły czas nim smigam narazie to są tylko przymiarki i zrobiony w kompie juz album "projekt 2015" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Bagger w ładnejszej scenerii i jak zawsze z psem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Po zlocie w Barcelonie, gdzie, mój motor był bardzo chwalony przez prawdziwych customizerów z krwi i kości i pytano mnie dlaczego nie startuje w Custom Show, podjąłem decyzje, ze narazie nie zmieniam niczego i pozostaje przy tym projekcie Edytowane 10 Lipca 2014 przez chippe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a ja się pytam czemu nie startujesz w custom show bo moto jest mega fajne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Damian moim zdaniem włożyłeś kupę kasy w niego i ładnie wygląda żeby go teraz przerabiać ,sprzedaj go -pewnie bez problemu i za dobra kasę a zacznij nowy projekt na nowej maszynie na tej co rozmawialiśmy w Bełchatowie ,już jestem ciekawy co to by było pewnie znowu coś fajnego i orginalnego z czego ludzie z nów będą upodabniać swoje Customy 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi