Skocz do zawartości

Projekt Bagger

chippe

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajnie się prezentuję , ale czarna strona znacznie bardziej mi się podoba niż biała . Ale co tu gadać masz swoją wizję i ją spełniasz . Wielki szacunek , jednym się za pewnie podoba innym nie . Ale oko jest na czym zawiesić .

Pozdrawiam !

tak sie nadal zastanawiam jak by wyglądał moj gdybym założył przednią felge 21cali?

obecnie mm oryginalną 16calową

http://allegro.pl/harley-davidson-kolo-przednie-dyna-19-cali-tuning-i3824057169.html

Edytowane przez chippe (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...

po 2 tyg stania pod wiatą i przykryty pokrowcem, chyba zawilgotniał z powodu tutejszych obfitych opadów deszczu i okazało sie ze nie ma prądu w starterze  :eyebrow:

oj zepsuło mi to wczorajszy humor!!! na szczescie po któryms razie załapał, ale wieczorkiem musze rozebrać prawe przełączniki i zobaczyc co jest grane... dzis piekna pogoda, wiec trzeba sie wybrać na przejazdzkę  :moto:

• 4 tygodnie później...

zakiełkował nowy pomysł zmiany kolorystyki :smile:

ale nie wiem czy jeszcze na ten sezon czy juz na nastepny...

przerobiłem kolorystykę zdjecia mojego poprzedniego projektu, bo ten biało-czarny nie da sie przerobić w gimpie.

ale od czego jest wyobraźnia, wiec mozna sobie wyobrazić ten model plus kufry ktore mam teraz, a na nich gwiazda szeryfa :smile:

c.ciemniejszy.jpg

Projekt wygląda naprawdę nieźle..... choć poprzedni też był niezły.

A Mizia gdzie ?

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

wszystko jest kwestią gustu. wiele razy juz we Francji mnie zaczepiano włąsnie ze względu na motor, jeden gosc podjechał z boku i prosił bym sie zatrzymał bo chciał zdjecie zrobić, i owiedział ze to najładniejsze moto jakie widział, inny razem jedna wytatuowana dziewucha stała kolo mot z 20 min i wciąż gadała  "magnifique"...

Projekt wygląda naprawdę nieźle..... choć poprzedni też był niezły.

A Mizia gdzie ?

poprzeni jest niezły, bo cąły czas nim smigam :smile:

narazie to są tylko przymiarki i zrobiony w kompie juz album "projekt 2015" :smile:

• 2 miesiące temu...

Bagger w ładnejszej scenerii i jak zawsze z psem :smile:

10259721_713522755371105_493116079708212

• 1 miesiąc temu...

Po zlocie w Barcelonie, gdzie, mój motor był bardzo chwalony przez prawdziwych customizerów z krwi i kości i pytano mnie dlaczego nie startuje w Custom Show, podjąłem decyzje, ze narazie nie zmieniam niczego i pozostaje przy tym projekcie    :riding:

• 9 miesięcy temu...

Damian moim zdaniem włożyłeś kupę kasy w niego i ładnie wygląda żeby go teraz przerabiać ,sprzedaj go -pewnie bez problemu i za dobra kasę a zacznij nowy projekt na nowej maszynie na tej co rozmawialiśmy w Bełchatowie ,już jestem ciekawy co to by było pewnie znowu coś fajnego i orginalnego z czego ludzie z nów będą upodabniać swoje Customy :smile:  :cheers:

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl