Skocz do zawartości

Projekt Bagger

chippe

Rekomendowane odpowiedzi

"Czarna strona" super się prezentuje ;) Ale ta biała, tak jakby się cała zlewa i wygląda jakby bez wyrazu...

No ale i tak gratulacje ;)

popieram zdanie kolegi trochę to malowanie... ale są gusta j guściki ogólnie doże brava  

"Czarna strona" super się prezentuje ;) Ale ta biała, tak jakby się cała zlewa i wygląda jakby bez wyrazu...

No ale i tak gratulacje ;)

mam to samo zdanie, ale pójdą jeszcze uszczelki zakrywające zawiasy, wiec moze cos sie poprawi...

A mi się nadal nie podoba. IMHO taki troszkę zaściankowy...

Zaściankowy- zacofany, prowincjonalny, ograniczony, niepostępowy

czy aby naprawdę dobrego słowa użyłeś?  :unsure: 

Zasciankowy - takie ładniejsze określenie dla 'zwyczajna wiocha'.

Tak, dobrego słowa użyłem. Dzieki za zainteresowanie.

a rozwiń swoją mysl... co? dlaczego?

lubie merytoryczne opinie, a nie w stylu "nie, bo nie" :smile:

po drugie, jezdzisz fajnym, ale totalnie fabrycznym SV650S, wiec nie sądze byś cokolwiek wiedział o customizingu :smile:

Przepraszam ale się wetnę w dyskusję, ja tez nie wiem nic o customizingu natomiast po Twojej maszynie widać że włożyłeś w nią masę dobrej roboty i wygląda zaje.... po czarnej stronie. Detale są genialne, dźwignie, kierownica wyglądają super, kufry - super pomysł tyle że motocykl z nimi wygląda trochę jak hotentotka ale to może się podobać. Pomysł z kijem przy ladze po prostu genialny, sam kombinuje jak to zaadoptować   ;) Pomysł zapięcia dwóch kolorów zamkiem błyskawicznym bardzo fajny. Tylko ta biała strona ....... :sad2:  jak dla mnie wygląda to trochę jakby tam czegoś brakowało, takie dobrze zagruntowane płótno pod ładny obraz.

Na szczęście sam napisałeś że coś z nią trzeba zrobić, widać że masz głowę pełną dobrych pomysłów więc na pewno znajdziesz jakieś fajne rozwiązanie 

Na pewno będę dalej śledził Twoje działania 

a rozwiń swoją mysl... co? dlaczego?

lubie merytoryczne opinie, a nie w stylu "nie, bo nie" :smile:

po drugie, jezdzisz fajnym, ale totalnie fabrycznym SV650S, wiec nie sądze byś cokolwiek wiedział o customizingu :smile:

Nie podoba mi się miejsce łączenia kufrów (te kufry też jakieś takie dziwne. zwłaszcza to przetłoczenie z przodu, dodatkowo lakier - mogłeś to jakoś lepiej wymyślić, teraz to jest zbyt masywne, przytłaczające), lakierowanie całego motocykla, podesty, czerwone elementy, uchwyt dla kija jest jakiś krzywy. Całość jako projekt też mi nie przypadło do gustu. IMHO fajniejszy był cały czarny (no ale o gustach się nie dyskutuje). Ale doceniam ilość włożonej pracy i za to należą się pochwały.

Ps. Moja SV totalnie fabryczna nie jest. Wytęż wzrok.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Fajny pomysł bo nigdy wcześniej takiej koncepcji Black/White nie spotkałem. Jakieś fajne logo na baku  na pewno ją jeszcze uatrakcyjni.

Szacun za pomysł i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase pracy...  :cheers:

Dzięki takim jak ty na ulicach jest troche bardziej urozmaicony widok

Pomysł, realizacja super, a najważniejsze że wszystko zrobiłeś sam, za co wielki szacun :smile: Mam nadzieję zobaczyć tą maszynę na żywo. Pozdrawiam, gratuluję i kibicuję :smile:

Edytowane przez blazej (wyświetl historię edycji)

Always Hardcore!!

dzis ponownie go rozebrałem i bedzie wszystko jeszcze raz malowane samym klarem by wszystko odświeżyć...

Nie podoba mi się miejsce łączenia kufrów (te kufry też jakieś takie dziwne. zwłaszcza to przetłoczenie z przodu, dodatkowo lakier - mogłeś to jakoś lepiej wymyślić, teraz to jest zbyt masywne, przytłaczające), lakierowanie całego motocykla, podesty, czerwone elementy, uchwyt dla kija jest jakiś krzywy. Całość jako projekt też mi nie przypadło do gustu. IMHO fajniejszy był cały czarny (no ale o gustach się nie dyskutuje). Ale doceniam ilość włożonej pracy i za to należą się pochwały.

Ps. Moja SV totalnie fabryczna nie jest. Wytęż wzrok.

bagger to nie bobber musi byc masywny to taki styl, poczytaj troszke...

czyli z powyższej wiadomosci tobie nic sie nie podoba :smile:

co jest złego z podestach?

co złego w czerwonych elementach? (dla ciebie liczą sie tylko proste i nieskomplikowane kolory i malowanie?)

po zastanowieniu sie, dojdą na kufrach wielkie naklejone niesymetrycznie grafiki Jacka Danielsa, ktore bedą nachodziły na górę, front i troche na tył.
na białej stronie biała grafika i czarne napisy i analogicznie po stronie czarnej
cos jak te:

37727646df98cc89a27d3732a2230e7a.jpg?w=6
Edytowane przez chippe (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...

Z takimi grafikami będzie wyglądał jak pojazd reklamowy Jack Danielsa.

niech i tak wygląda, wazne by wyglądał dobrze :smile:

jutro wrzuce fotki jak juz bedzie gotowe.

moto ukonczone.
z grafikami JD wyglada znacznie lepiej :smile:

2013-06-29+19.00.40.jpg2013-06-29+19.00.15.jpg2013-06-29+18.59.58.jpg2013-06-29+18.59.28.jpg2013-06-29+18.58.27.jpg2013-06-29+19.02.27.jpg 

strona "black" bardziej mi się widzi ;) loga Jack'a całkiem nieźle wyszły :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Ja się cieszę, że ktoś ma odwagę i chęci do eksperymentowania, przynajmniej jakieś urozmaicenie na ulicy. Będą przeciwnicy, będą fani - grunt, że wzbudza emocje i nikt obojętny nie przechodzi. Zastanawiam się tylko gdzie są tylnie kierunki?

A jakbyś na białej stronie wypełnił logo na czarno ? Można na próbę markerem do tablic- ściera się gąbką- zerknąć czy "leży". Maszyna nie w moim stylu, ale każde działania customowe są super. Tak trzymać.

A jakbyś na białej stronie wypełnił logo na czarno ? Można na próbę markerem do tablic- ściera się gąbką- zerknąć czy "leży".

Zgadzam się. Też jestem zdania, że na zbiorniku z jednej i drugiej strony przydałoby sie coś w przeciwnych kolorach. Choć to może być tylko wrażenie ze zdjęcia, nie wiem jak na żywo.

Zastanawiam się tylko gdzie są tylnie kierunki?

nie miałem kierunków, aż do dzis, kiedy to je w koncu założyłem :smile:

czarna strona super ale biała jest bez wyrazu i te czerwone wstawki troszkę dziwne

wiekszosc facetów twierdzi ze czerwone wstawki nie pasują, a wiekszosc dziewczyn ze są ok. ja sam uwazam ze wlasnie po to dodałem tą czerwien by przełamać monotonie kazdej ze stron... nie bójmy sie "bawić" kolorami, trzeba wyjsc poza schematy i ramy.

Bardzo fajny coś po prostu indywidualnego kolor czerwony bardzo dobrze współgra z całością. Wielkie gratki za ilość włożonej pracy i poświęconego czasu oraz za sam pomysł. Gdybym miał więcej złotówek wolnych oraz miejsce gdzie mógł bym bawić się i stworzyć własny projekt to bym też coś stworzył indywidualnego takiego coś do serca tylko dla mnie a czy będzie się podobać innym to nie istotne grunt aby właściciel był zadowolony.

Jeszcze raz gratki za wcielenie pomysłu w życie niech cię cieszy w każdej chwili jak tylko będziesz na niego zerkał pozdrowionka i do zobaczyska na drodze

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Juz chyba jeździ bo wlasnie go widzę z roboty na pietrynie :P

jezdzi jezdzi, nawet teraz :smile:

sprawdził sie, ciężki i cały załadowany przejechał bez problemu 2100km 

1521953_643847395671975_2104594962_n.jpg

1394452_605141712875877_769747767_n.jpg