Piotr Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) zlecę usunięcie rys oraz pomalowanie na czarny mat (chociaż nie upieram się co do koloru) elementów widocznych na zdjęciach co do terminu: nie zależy mi ile będzie to trwać, kupiłem motór z porysowanymi plastikami i cały sezon przejeździłem z nimi więc czy teraz poczekam jeden tydz. czy trzy nie robi mi to już różnicy proszę oferty zawierające cenę zamieszczać jako odpowiedź w tym wątku Edytowane 18 Lutego 2013 przez Piotr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Ja moge ci za jakąs dobra % zrobić struktura + koszt materiału . jak coś priv Edytowane 18 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Podłączę się do tematu - czy ktoś zna osobę, która zajmuje się profesjonalnie klejeniem i spawaniem plastików??? Pytam w imieniu kolegi bo wiem, że szuka takiej osoby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Podłączę się do tematu - czy ktoś zna osobę, która zajmuje się profesjonalnie klejeniem i spawaniem plastików??? Pytam w imieniu kolegi bo wiem, że szuka takiej osoby Wiśniowa Góra ul. Franciszka Zubrzyckiego (skręcając z Tuszyńskiej zaraz po lewej stronie). Pan znany z tego że spawa nawet takie plastiki, które dostaje w formie puzzli. Edytowane 19 Lutego 2013 przez Kaczmar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Podłączę się do tematu - czy ktoś zna osobę, która zajmuje się profesjonalnie klejeniem i spawaniem plastików??? Pytam w imieniu kolegi bo wiem, że szuka takiej osoby Zgłoś się do KASITT jej kolega składa czachy z puzzzzzli i nawet to mu dpbrze wychodzi Szacun 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Serdeczne dzięki Panowie Przekaże koledze i będzie działał Z tego co wiem jego plastiki to nie puzzle na szczęście jakieś drobne pęknięcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam. Jezeli jestescie zainteresowani spawaniem plastikow glownie ABS to zapraszam. Kontakt jest podany w profilu lub piszcie. Dorobie zaczepy jezeli ich nie ma i hhhmmmmm coz puzzle tez jakos sie ogarnie:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wiśniowa Góra ul. Franciszka Zubrzyckiego (skręcając z Tuszyńskiej zaraz po lewej stronie). Pan znany z tego że spawa nawet takie plastiki, które dostaje w formie puzzli. naprawdę jest dobry z niczego zrobił mi zderzak lepszy niż nowy zaminnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 ja kleje i lakieruje jak coś potżebujecie to pw lub tel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyzdw Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) a czy rysy na przedniej szybce da sie jakoś zlikwidować ? Znacie może jakie dobre sposoby? Edytowane 14 Maja 2013 przez boyzdw (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 a czy rysy na przedniej szybce da sie jakoś zlikwidować ? Znacie może jakie dobre sposoby? gdzieś czytałem że można na chwile podgrzać szybę np w piecu ale nie sprawdzałem, nie mam pieca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 można sprubować pastą 3m a potem mleczkiem 3m napewno gorzej nie bedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a czy rysy na przedniej szybce da sie jakoś zlikwidować ? Znacie może jakie dobre sposoby? Elementy przezroczyste ( klosze lamp, szyby itp ) najpierw się poleruje a później lakieruje specjalnym lakierem bezbarwnym do tego celu przeznaczonym... Jak ktoś chętny to pisać... P.S. Co do spajania plastików, to jak już nie raz pisałem, też robię, tak samo jak blacharkę i lakiernię motocyklową oraz aerografię Nie prościej poszukać odpowiedniego tematu niż pisać kolejny nowy ??? 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi