Skocz do zawartości

Regeneracja Plastików

Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

zlecę usunięcie rys oraz pomalowanie na czarny mat (chociaż nie upieram się co do koloru) elementów widocznych na zdjęciach

Dołączona grafikaDołączona grafika

co do terminu: nie zależy mi ile będzie to trwać, kupiłem motór z porysowanymi plastikami i cały sezon przejeździłem z nimi więc czy teraz poczekam jeden tydz. czy trzy nie robi mi to już różnicy :smile:

proszę oferty zawierające cenę zamieszczać jako odpowiedź w tym wątku ;)

Edytowane przez Piotr (wyświetl historię edycji)

Ja moge ci za jakąs dobra % zrobić struktura + koszt materiału  . ;)  jak coś priv  B)

Edytowane przez daniel33650 (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Podłączę się do tematu - czy ktoś zna osobę, która zajmuje się profesjonalnie klejeniem i spawaniem plastików??? Pytam w imieniu kolegi bo wiem, że szuka takiej osoby :smile:

Podłączę się do tematu - czy ktoś zna osobę, która zajmuje się profesjonalnie klejeniem i spawaniem plastików??? Pytam w imieniu kolegi bo wiem, że szuka takiej osoby :smile:

Wiśniowa Góra ul. Franciszka Zubrzyckiego (skręcając z Tuszyńskiej zaraz po lewej stronie). Pan znany z tego że spawa nawet takie plastiki, które dostaje w formie puzzli.  :smile:

Edytowane przez Kaczmar (wyświetl historię edycji)

Zgłoś się do KASITT jej kolega składa czachy z puzzzzzli  :riding:  :riding:  i nawet to mu dpbrze wychodzi  :decayed:  :decayed:  Szacun  :biggrin:  :biggrin: 

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Serdeczne dzięki Panowie :smile: Przekaże koledze i będzie działał ;) Z tego co wiem jego plastiki to nie puzzle na szczęście :P jakieś drobne pęknięcia ;)

• 2 miesiące temu...

Witam. Jezeli jestescie zainteresowani spawaniem plastikow glownie ABS to zapraszam. Kontakt jest podany w profilu lub piszcie.

Dorobie zaczepy jezeli ich nie ma i hhhmmmmm coz puzzle tez jakos sie ogarnie:-)

Wiśniowa Góra ul. Franciszka Zubrzyckiego (skręcając z Tuszyńskiej zaraz po lewej stronie). Pan znany z tego że spawa nawet takie plastiki, które dostaje w formie puzzli.  :smile:

naprawdę jest dobry z niczego zrobił mi zderzak  lepszy niż nowy zaminnik

a czy rysy na przedniej szybce da sie jakoś zlikwidować ? Znacie może jakie dobre sposoby?

gdzieś czytałem że można na chwile podgrzać szybę np w piecu ale nie sprawdzałem, nie mam pieca :laugh2:

a czy rysy na przedniej szybce da sie jakoś zlikwidować ? Znacie może jakie dobre sposoby?

Elementy przezroczyste ( klosze lamp, szyby itp ) najpierw się poleruje a później lakieruje specjalnym lakierem bezbarwnym do tego celu przeznaczonym... Jak ktoś chętny to pisać... 

P.S. Co do spajania plastików, to jak już nie raz pisałem, też robię, tak samo jak blacharkę i lakiernię motocyklową oraz aerografię :P Nie prościej poszukać odpowiedniego tematu niż pisać kolejny nowy ???

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-