elfeti 132 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 (edited) Nic na to nie poradzę, że podobają mi się starsze motocykle... i szukam temetu na wolne wiosnno-letnie weekendy czas rozebrać jakieś moto Co wybrać: Yamaha SR 250 czy Yamaha XS 250 Co będzie lepsze ? Ktoś ma jakieś doświadczenia... o tych maszynach mało info w necie (w języku polskim praktycznie brak) chciaż fora SR istniaja za granicami... Może inne propozycje w tym stylu? Edited February 18, 2013 by elfeti (see edit history) 0 Quote Link to post Share on other sites
Kozulec 6 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Moja kumpela miała kilka lat XS 250. Kupila minę z obróconą panewką. Wał jej jakoś porzeźbili, fakt,że za duze pieniądze ale kilka lat spokojnej jazdy wytrzymała. Częsci raczej dostępne, często,pasują od XS 360 i XS 400. Miałem okazję się przejechać i wrażenia pozytywne,choć moc nie powala na kolana. O SR250 nic nie wiem. Sam tez jestem wielbicielem oldtimerów. Cenię sobie prostotę i serwis we własnym zakresie Mam ten sam problem. W swoich maszynach zrobiłem już wszystko i rozglądam się za jakąś padliną do remontu. Chyba to będzie Jawa lub CZ Edited March 24, 2013 by Kozulec (see edit history) 0 Quote Link to post Share on other sites
gardimaxeczka 0 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Też jestem miłośniczką starszych motocykli. Yamaha SR 250 to moje marzenie od lat:-) 0 Quote Link to post Share on other sites
robal88 1 Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Jak dla mnie SR 250 to taka laleczka że moge zniesc jak będzie miała wredny charakter. 0 Quote Link to post Share on other sites
Lans 168 Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Temat napisany 3 lata temu :-D 0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts