elfeti Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Nic na to nie poradzę, że podobają mi się starsze motocykle... i szukam temetu na wolne wiosnno-letnie weekendy czas rozebrać jakieś moto Co wybrać: Yamaha SR 250 czy Yamaha XS 250 Co będzie lepsze ? Ktoś ma jakieś doświadczenia... o tych maszynach mało info w necie (w języku polskim praktycznie brak) chciaż fora SR istniaja za granicami... Może inne propozycje w tym stylu? Edytowane 18 Lutego 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kozulec Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Moja kumpela miała kilka lat XS 250. Kupila minę z obróconą panewką. Wał jej jakoś porzeźbili, fakt,że za duze pieniądze ale kilka lat spokojnej jazdy wytrzymała. Częsci raczej dostępne, często,pasują od XS 360 i XS 400. Miałem okazję się przejechać i wrażenia pozytywne,choć moc nie powala na kolana. O SR250 nic nie wiem. Sam tez jestem wielbicielem oldtimerów. Cenię sobie prostotę i serwis we własnym zakresie Mam ten sam problem. W swoich maszynach zrobiłem już wszystko i rozglądam się za jakąś padliną do remontu. Chyba to będzie Jawa lub CZ Edytowane 24 Marca 2013 przez Kozulec (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów
gardimaxeczka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Też jestem miłośniczką starszych motocykli. Yamaha SR 250 to moje marzenie od lat:-) 0 Cytuj www.zleceniabudowlane24h.pl/zlecenia-budowlane-olsztyn
robal88 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Jak dla mnie SR 250 to taka laleczka że moge zniesc jak będzie miała wredny charakter. 0 Cytuj
Lans Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Temat napisany 3 lata temu :-D 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi