elfeti Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Nic na to nie poradzę, że podobają mi się starsze motocykle... i szukam temetu na wolne wiosnno-letnie weekendy czas rozebrać jakieś moto Co wybrać: Yamaha SR 250 czy Yamaha XS 250 Co będzie lepsze ? Ktoś ma jakieś doświadczenia... o tych maszynach mało info w necie (w języku polskim praktycznie brak) chciaż fora SR istniaja za granicami... Może inne propozycje w tym stylu? Edytowane 18 Lutego 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Moja kumpela miała kilka lat XS 250. Kupila minę z obróconą panewką. Wał jej jakoś porzeźbili, fakt,że za duze pieniądze ale kilka lat spokojnej jazdy wytrzymała. Częsci raczej dostępne, często,pasują od XS 360 i XS 400. Miałem okazję się przejechać i wrażenia pozytywne,choć moc nie powala na kolana. O SR250 nic nie wiem. Sam tez jestem wielbicielem oldtimerów. Cenię sobie prostotę i serwis we własnym zakresie Mam ten sam problem. W swoich maszynach zrobiłem już wszystko i rozglądam się za jakąś padliną do remontu. Chyba to będzie Jawa lub CZ Edytowane 24 Marca 2013 przez Kozulec (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gardimaxeczka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Też jestem miłośniczką starszych motocykli. Yamaha SR 250 to moje marzenie od lat:-) 0 Cytuj www.zleceniabudowlane24h.pl/zlecenia-budowlane-olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal88 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jak dla mnie SR 250 to taka laleczka że moge zniesc jak będzie miała wredny charakter. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Temat napisany 3 lata temu :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi