Broto Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 może nie będę pisać, że będę, bo masa osób pisze, a później nikt nie przyjeżdża. Postaram się być jak tylko będę mógł cokolwiek zrobić z grafikiem... niestety nawet jeśli było by to święto narodowe to ja i tak mam to jako dzień pracujący także nigdy nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 6 kwietnia to jest sobota i niekoniecznie dzień wolny od pracy dla każdego z tego co mi wiadomo Aidekk 6 kwietnia w moim kalendarzu jest na czerwono, dałem szefowi do zrozumienia ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 UWAGA! UWAGA! Ujawniam jeden z punktów programu Powitania Wiosny 2013 a będzie nim pokaz aerografii. Wykonawca to nikt inny jak znany naszemu gronu Regis, który zdeklarował się dziś na 100% być i zrobić nam takie show. W związku z akcją poszukujemy kawałek żelastwa do malowania: bak, błotnik/nadkole czy coś w tym stylu. Pierwsza osoba która wyrazi chęć w postaci posta w tym temacie i zobowiąże się przytargać element na rozpoczęcie wygrywa darmowe jego malowanie o wartości 400-500 zł. Motyw do ustalenia z Regisem. Uwaga! Lakierowanie nie jest w cenie, ale można dopłacić za jego wykonanie. Konkursik start! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 A może być kask? Jeżeli tak to wyrażam chęć wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Mogę wam podrzucić bak od Komara albo maskę z auta ( ponieważ będę zmieniał i mogę starą zostawić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Kaski planowałem zrobić poza konkursem, oczywiście bez lakieru, bo na pokazie się nie da :/ ( brak lakierni ) Ale jeżeli masz ochotę udostępnić, to możemy się dogadać. Niestety, taki kask, do momentu polakierowania, nie nadaję się do użytku ( ponieważ sama grafika jest podatna na wszelkie uszkodzenia )... więc jeżeli ktoś chce łupę zmalować w trakcie imprezy, to da się zrobić, ale trzeba sobie zaklepać inny kask na zmianę, no i oczywiście przywieźć łupę rozebraną najbardziej jak to możliwe... W razie pytań, zarzucam numer do mnie: 530 578 292 P.S. Kumpel od gmoli z kwasówy, zadeklarował udostępnienie zdjęć swoich dokonań, w razie potrzeby, można też dogadywać się w temacie gmoli, osłon, okuć, stelaży i wszelkich przeróbek elementów stalowych na motocyklach i nie tylko.. myślę że organizatorzy nie będą mieli nic przeciwko, tym bardziej że Michał jest członków RegisArt Motorbike Artists Group P.S. Mateusz, macha spoko, pod warunkiem że nie jest przeżarta rdzą ani pogięta jakoś strasznie... Edytowane 28 Lutego 2013 przez Regis (wyświetl historię edycji) - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) niedawno zanabyłem biały hełmofon - pod malowanie jak znalazł jak wymyślę motyw, wrócę do tematu. tymczasem niech mi głowa białą będzie Edytowane 28 Lutego 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 niezła impra się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Powoli się wybudzam z zimowego marazmu... Świetnie że rozpoczynamy sezon taką imprezą. Do zobaczenia www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja mogę oddać owiewkę Puig swoją. Chętnie. Motyw do wyboru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Miło będzie zobaczyć po takiej przerwie Wasze facjaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wiem że może za wcześnie ( do rodpoczęcia zostalo 33 dni ) ale można by było zrobić liste kto jedzie, a kto nie. Bynajmiej zobaczymy ile nas tam będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wiem że może za wcześnie ( do rodpoczęcia zostalo 33 dni ) ale można by było zrobić liste kto jedzie, a kto nie. Bynajmiej zobaczymy ile nas tam będzie . Nie. Na pewno nie teraz i bez decyzji organizatora Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Więc dlatego pytam. Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Fajnie się zapowiada i duży plus, że jest taka impreza organizowana- jak będę w Łodzi to wpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikadze Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Postaram sie podjechac o ile pogoda dopisze. Jak na razie oswajam sie z moto. Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Ja jestem na bank. No chyba, że śniegiem poprószy tak jak na zakończeniu:/. Ale miejmy nadzieje, że to już końcówka zimy i będzie super impreza. LwG!!! Edytowane 12 Marca 2013 przez Sobek (wyświetl historię edycji) Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Jesteśmy z szwagrem gotowi i czekamy na info. A najbardziej on czeka co i jak- żona musi sie zgodzic Edytowane 12 Marca 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja i jeszcze dwie maszynki też się piszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja jade na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Oficjalny plakat z planem imprezy jest już w końcowej fazie tworzenia. W tym tygodniu padną oficjalne zapisy do Konkursów i zbierana będzie lista do klubu na After Party - wstrzymajcie się jeszcze troszkę Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Oczywiście że będę, a da się jeszcze dwie maszyny z Płocka wcisnąć... ? Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 juz nie mozemy sie doczekac tego plakatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 juz nie mozemy sie doczekac tego plakatuPo co Ci plakat Doczekac to sie nie mozemy ładnej pogody i rozpoczecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi