Aidekk Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ale liczę na jakąś obszerną fotorelację Kwestia aparatów była już poruszona. Pewnie parę osób weźmie, a w razie gdyby nikt nie zabrał to ja biorę awaryjnie więc fotki na pewno będą Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wezmę aparat jak coś to i kamerę mogę chapnąć ale będzie ją targać ktoś kto ma kufer https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kwestia aparatów była już poruszona. Pewnie parę osób weźmie, a w razie gdyby nikt nie zabrał to ja biorę awaryjnie więc fotki na pewno będą yuuuhuuuuuu !!!!!! :angelnot: Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Aidekk z aparatem no nie wiem czy to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Bedę :crash: Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 NO to rozumiem wreszcie cosik konkretnego naj bardziej mnie zainteresowały słowa - Nocne After Party brzmi ciekawie Dawać konkrety i odpalam moją skuterzyne :giggle: I lecim Mam nadzieje że na jedno-dniowym się nie skączy ?? haha nocne after party brzmi naprawde dobrze HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Obym juz miała prawko a jak nie to zapraszam do mnie po after party też fajna okolica Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ciekawie się zapowiada;) z wielką chęcią przybędę na to powitanie wiosny :woot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 i ja się piszę i pewnie kilka motongów z Aleksa Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kwestia aparatów była już poruszona. Pewnie parę osób weźmie, a w razie gdyby nikt nie zabrał to ja biorę awaryjnie więc fotki na pewno będą widzę, że z tymi aparatami jest jak z Leninem - temat wiecznie żywy :giggle: "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 jak tylko załatwię wolne to i ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 W kalendarzu już mam zapisane Jak będę na pewno takiej okazji nie ominę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Super;) zaklepuję sobie termin Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 haha wszyscy pisza, ze beda, a Ciekawe ile osób faktycznie sie stawi! W kazdym razie widać ze frekwencja powinna byc dobra! HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 szefie, 6 kwietnia jest dniem wolnym od pracy! na czerwono w kalendarzu!! ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 a Ciekawe ile osób faktycznie sie stawi! tyle na ile pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 szefie, 6 kwietnia jest dniem wolnym od pracy! na czerwono w kalendarzu!! 6 kwietnia to jest sobota i niekoniecznie dzień wolny od pracy dla każdego z tego co mi wiadomo haha wszyscy pisza, ze beda, a Ciekawe ile osób faktycznie sie stawi! W sezonie jak już jest ciepło ludzie chętnie wylatują z domów na spotkania, z zeszłorocznych wycieczek wiem, że frekwencja jest na prawdę spora, nawet na zwykłe spotkanie pod centralem. tyle na ile pogoda pozwoli A tutaj mamy plan awaryjny. Przewidzieliśmy ewentualną ulewę i plan jest taki, aby w razie paskudnej pogody przełożyć imprezę o tydzień. Lepsza chyba zmiana daty niż 10 osób moknących i marznących podczas ulewy Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Przewidzieliśmy ewentualną ulewę Jak patrzę za okno, to obawiam się śnieżycy :cry: Edytowane 22 Lutego 2013 przez Pavulon (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak patrzę za okno, to obawiam się śnieżycy A ja właśnie w necie czytam, że to ostatnie podmuchy zimy i ten weekend będzie deszczowy ale temp dodatnia, następnie zimny tydzień a po nim już wiosna. Tak czy inaczej pogoda to czynnik od nas niezależny więc myślę nie ma co polemizować Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na nasze rozpoczęcie pogoda słoneczna będzie i basta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Myślę, że będę Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 kicha z tym terminem bo bede na Custom Festival w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Będę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No raczej takich imprez się nie opuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi