Skocz do zawartości

Powitanie Wiosny Z Forum Łódzkich Motocyklistów 2013

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

może nie będę pisać, że będę, bo masa osób pisze, a później nikt nie przyjeżdża. Postaram się być jak tylko będę mógł cokolwiek zrobić z grafikiem... niestety nawet jeśli było by to święto narodowe to ja i tak mam to jako dzień pracujący także nigdy nie wiadomo :sad2:

6 kwietnia to jest sobota i niekoniecznie dzień wolny od pracy dla każdego z tego co mi wiadomo :smile:

Aidekk 6 kwietnia w moim kalendarzu jest na  czerwono, dałem szefowi do zrozumienia :smile:

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

UWAGA! UWAGA! 

Ujawniam jeden z punktów programu Powitania Wiosny 2013 a będzie nim pokaz aerografii. Wykonawca to nikt inny jak znany naszemu gronu Regis, który zdeklarował się dziś na 100% być i zrobić nam takie show. W związku z akcją poszukujemy kawałek żelastwa do malowania: bak, błotnik/nadkole czy coś w tym stylu. Pierwsza osoba która wyrazi chęć w postaci posta w tym temacie i zobowiąże się przytargać element na rozpoczęcie wygrywa darmowe jego malowanie o wartości 400-500 zł. Motyw do ustalenia z Regisem. Uwaga! Lakierowanie nie jest w cenie, ale można dopłacić za jego wykonanie.

Konkursik start! :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Mogę wam podrzucić bak od Komara albo maskę z auta ( ponieważ będę zmieniał i mogę starą zostawić ) :smile:

Kaski planowałem zrobić poza konkursem, oczywiście bez lakieru, bo na pokazie się nie da :/ ( brak lakierni ) 

Ale jeżeli masz ochotę udostępnić, to możemy się dogadać. Niestety, taki kask, do momentu polakierowania, nie nadaję się do użytku ( ponieważ sama grafika jest podatna na wszelkie uszkodzenia )... więc jeżeli ktoś chce łupę zmalować w trakcie imprezy, to da się zrobić, ale trzeba sobie zaklepać inny kask na zmianę, no i oczywiście przywieźć łupę rozebraną najbardziej jak to możliwe... 

W razie pytań, zarzucam numer do mnie:

530 578 292

P.S. Kumpel od gmoli z kwasówy, zadeklarował udostępnienie zdjęć swoich dokonań, w razie potrzeby, można też dogadywać się w temacie gmoli, osłon, okuć, stelaży i wszelkich przeróbek elementów stalowych na motocyklach i nie tylko.. myślę że organizatorzy nie będą mieli nic przeciwko, tym bardziej że Michał jest członków RegisArt Motorbike Artists Group 

P.S. Mateusz, macha spoko, pod warunkiem że nie jest przeżarta rdzą ani pogięta jakoś strasznie...

Edytowane przez Regis (wyświetl historię edycji)

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

niedawno zanabyłem biały hełmofon - pod malowanie jak znalazł ;) jak wymyślę motyw, wrócę do tematu.

tymczasem niech mi głowa białą będzie ;)

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Wiem że może za wcześnie ( do rodpoczęcia zostalo 33 dni ) ale można by było zrobić liste kto jedzie, a kto nie. Bynajmiej zobaczymy ile nas tam będzie :smile: .

Wiem że może za wcześnie ( do rodpoczęcia zostalo 33 dni ) ale można by było zrobić liste kto jedzie, a kto nie. Bynajmiej zobaczymy ile nas tam będzie  .

Nie. Na pewno nie teraz i bez decyzji organizatora  :whip:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Postaram sie podjechac o ile pogoda dopisze. Jak na razie oswajam sie z moto.

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Ja jestem na bank. No chyba, że śniegiem poprószy tak jak na zakończeniu:/. Ale miejmy nadzieje, że to już końcówka zimy i będzie super impreza.

LwG!!!

Edytowane przez Sobek (wyświetl historię edycji)

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Oficjalny plakat z planem imprezy jest już w końcowej fazie tworzenia. W tym tygodniu padną oficjalne zapisy do Konkursów i zbierana będzie lista do klubu na After Party - wstrzymajcie się jeszcze troszkę  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Oczywiście że będę, a da się jeszcze dwie maszyny z Płocka wcisnąć... ?

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

juz nie mozemy sie doczekac tego plakatu

Po co Ci plakat :biggrin: Doczekac to sie nie mozemy ładnej pogody i rozpoczecia :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...