Skocz do zawartości

Powitanie Wiosny Z Forum Łódzkich Motocyklistów 2013

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

ale liczę na jakąś obszerną fotorelację

Kwestia aparatów była już poruszona. Pewnie parę osób weźmie, a w razie gdyby nikt nie zabrał to ja biorę awaryjnie więc fotki na pewno będą ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

wezmę aparat jak coś to i kamerę mogę chapnąć ale będzie ją targać ktoś kto ma kufer :P

Kwestia aparatów była już poruszona. Pewnie parę osób weźmie, a w razie gdyby nikt nie zabrał to ja biorę awaryjnie więc fotki na pewno będą ;)

yuuuhuuuuuu !!!!!!  :angelnot:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

NO to rozumiem wreszcie cosik  konkretnego  :biggrin:  :biggrin:  naj bardziej mnie zainteresowały słowa - Nocne After Party   :biggrin:  brzmi ciekawie  :P  :P

Dawać konkrety  ;)  i odpalam moją skuterzyne  <_<  :smile:   :giggle:  I lecim  :biggrin:  :biggrin:

Mam nadzieje że na jedno-dniowym  :cheers:  się nie skączy ?? :decayed:  :decayed:

haha nocne after party brzmi naprawde dobrze :biggrin:

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Lazy An (anetaisuzi)

Obym juz miała prawko a jak nie to zapraszam do mnie po after party też fajna okolica

Lazy An

widzę, że z tymi aparatami jest jak z Leninem - temat wiecznie żywy :giggle:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Super;) zaklepuję sobie termin :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

haha wszyscy pisza, ze beda, a Ciekawe ile osób faktycznie sie stawi! W kazdym razie widać ze frekwencja powinna byc dobra!

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

szefie, 6 kwietnia jest dniem wolnym od pracy!   :decayed: na czerwono w kalendarzu!! 

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

szefie, 6 kwietnia jest dniem wolnym od pracy!    na czerwono w kalendarzu!! 

6 kwietnia to jest sobota i niekoniecznie dzień wolny od pracy dla każdego z tego co mi wiadomo :smile:

haha wszyscy pisza, ze beda, a Ciekawe ile osób faktycznie sie stawi!

W sezonie jak już jest ciepło ludzie chętnie wylatują z domów na spotkania, z zeszłorocznych wycieczek wiem, że frekwencja jest na prawdę spora, nawet na zwykłe spotkanie pod centralem.

tyle na ile pogoda pozwoli

A tutaj mamy plan awaryjny. Przewidzieliśmy ewentualną ulewę i plan jest taki, aby w razie paskudnej pogody przełożyć imprezę o tydzień. Lepsza chyba zmiana daty niż 10 osób moknących i marznących podczas ulewy :biggrin:

Jak patrzę za okno, to obawiam się śnieżycy

A ja właśnie w necie czytam, że to ostatnie podmuchy zimy i ten weekend będzie deszczowy ale temp dodatnia, następnie zimny tydzień a po nim już wiosna. Tak czy inaczej pogoda to czynnik od nas niezależny więc myślę nie ma co polemizować ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...