żółwik Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kawał maszyny szacun 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A ja mam coś koło 170 cm a na rozpoczęciu w Bełchatowie też bywam Jeśli nic nie wypadnie to musze się do was przyłączyć po drodze :)Bo ja z okolic Dłutowa:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 fajna maszynka powodzenia w eksploatacji 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaganiu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) 86 tys WOW Fajny sprzecik. Kawał bydlaka, jest co ujeżdżać Ja u siebie w Transalpie mam aktualnie na liczniku 94 tys. km - rocznik 1987 :biggrin:Bez lipy, pali od strzała, nigdy nie zawodzi bardzo ładna Afryka, czy da się tym codzienne przeloty dom - praca robić... bo zawsze wygląd podpowiadał mi, że to mało poręczne w mieście może być ?? Transalp jest podobnej wielkości choć nieco mniejszy. Wysoka kierownica często jest powyżej większości lusterek samochodowych (wiadomo są wyższe auta), więc przeciskanie się w korku nie jest żadnym problemem ;)A Africa super! Gdyby nie te horrendalne ceny to pewnie też bym zmienił na Africę Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Statler (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nawiązując do ostatnich rozmów na Dellu muszę przyznać iż podoba mi się w motocyklach tego typu łatwość przejeżdżania po trawie, krawężnikach i schodach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Nawiązując do ostatnich rozmów na Dellu muszę przyznać iż podoba mi się w motocyklach tego typu łatwość przejeżdżania po trawie, krawężnikach i schodach To jest właśnie to Masz pewność,że w razie czego możesz zjechać, wjechać praktycznie wszędzie. Nie ograniczają ciebie krawężniki itp. architektoniczne wynalazki. Tydzień temu zdechła mi pompa paliwa. Wiedziałem, że prędzej czy później powie "pier...le nie jadę już" Dobrze, że w garażu, a nie w terenie. Założyłem nowe styki + dioda i balanga Ale żeby nie być całkowicie zależnym od tej afrykańskiej furii, założyłem na zapas pdciśnieniową pompkę. W razie w przepinam przewody i wio kobyło dalej Teraz głowa przynajmniej spokojna, że nie stanę gdzieś w czarnej d...e z daleka od ludziów Przynajmniej z powodu zrypanej pompy Edytowane 15 Lipca 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nudziło mi się. A jak się nudzi człowiekowi to człek kombinuje... Tak stałem przed moturem i doszedłem do wniosku że Afra bez kratek wygląda mało rally Jakaś taka pizdowata Szybkie buszowanie po necie i mam! Godzinę później wchodzę do sklepu: - dzień dobry, pan poda dwie kratki reflektora od simsona. - a po co panu dwie? -do hondy zakładam... Cięcie, rżnięcie, klejenie i mam moje wymarzone, wyśnione kratki Nawet w ranty reflektorów idealne się wpasowały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dobry patent ! Ja swoje zrobilem z kratki chlodnicy od b12 :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Pozazdrościłem kolegom narzędziówki to sobie zmodziłem własną. Cięcie, gięcie, wkurwianie, pasowanie, malowanie i po 4 godzinach urodziła się tuba na graty. Sama tuba z alledrogo za 3 zeta 38 cm długa, 9 średnicy. Świetne lokum na graty, parę piw, czy Tadzika Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Widzieliśmy ten. Patencik 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fajny pomysł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Afryka konkret, kolegę poznałem w Bełchatowie przy prezentacji narzędziówki. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dawid pokaż Afrykę gdzieś z trasy gdzie jej żywioł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Od roku zbieram się do tego żeby kupić jakiegoś pstryczka i chyba wreszcie będę musiał coś przed wrześniem kupić, bo się trochę jazdy wtedy szykuje Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi