Dawid Xrv Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Afra jak Afra. Tak to wyglądało w momencie zakupu Doposażona we wszystko co możliwe w przypadku Afry. D0 2006 w Niemcowni. Potem w jednych rękach, u gościa który robił jej tylko dobrze. Na budziku 86 tys. Trochę świata więc zwiedziła. Trochę polatałem i w głowie zaświtało by zrobić z niej kultywator. Jak pomyślałem tak zrobiłem, parę maili, porad kumpli co by zapodać i biegusiem przyleciały do mnie jedyne słuszne opony wreszcie zaczęła dobrze gryźć pioch Sezon przeleciał migiem. W Walentego obiecałem jej że ją rozbiorę. Poczuje się jak 100% kobieta. No to ma Powoli szykujemy się do sezonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Klasyk gatunku.. świetna maszyna Nie moje klimaty, ale zapewne daje dużo frajdy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 wahałem się kiedyś pomiędzy Afryką a VStromem, jednak zdecydowałem się na to drugie, nie mniej jednak bardzo fajny kawał motóra słuszne opony w przyszłym sezonie ubiorę podobne kapcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 w przyszłym sezonie ubiorę podobne kapcie Od razu do tych opon proponuję stopery do uszu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Geniealny motocykl. Pogratulowac i pozazdroscic. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Od razu do tych opon proponuję stopery do uszu gdzie najczęściej latasz? trzeba się spotkać i może coś wspólnie zaplanować, chodzi mi po głowie Maroko za 2-3 lata, chętny? znam miejsce Agadir - Marrakesz i tam właśnie polatałbym znowu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Zeszły sezon wokół komina. Poznawanie maszyny i siebie. Wszak to moje pierwsze moto Jak wyskakuję wbijam na Jurę. W tym roku spogladamy z kumplem na południowy-wschód. Myślimy Rumunię oblatać. Jeśli tylko dogramy urlopy i nic się nie wysra lecim tam Południe nie moje klimaty. Wschód , tam mnie ciągnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 wybieram się (w 3 motorki) nad Solinę w terminie 14-16 czerwca oraz może uda się też Rumunia 30 czerwca na tydz. Jak coś to zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Macie sprecyzowany plan na Rumunie, czy włóczenie się gdzie oczy poniosą? Jakimi sprzętami lecicie? Edytowane 16 Lutego 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 raczej włóczenie się z nastawieniem na Transalpine, co do sprzętu to V-Strom, Yamaha TDM i coś jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 za***ista afra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No, na takiej Afrykaneczce, to można poszaleć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 86 tys WOW Fajny sprzecik. Kawał bydlaka, jest co ujeżdżać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 86 tys WOW To i tak niewiele Jeszcze 15 tys i dotrę silnik Są Afry co mają przebiegi rzędu 150 i sporo wzwyż i objeżdżają świat dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli to realny przebieg i dbasz o wałek zdawczy to jej życie dopiero się zaczyna Afry mają coś w sobie... Edytowane 17 Lutego 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) To jak samochód Zdziwiłem się troche bo silnik mojej R1, przy przebiegu 55 tys zakończył żywot W dodatku wiekszość motocykli ma cofnięte liczniki do około 20 paru tys , gdyż liczyby powyżej 40 odstraszają klientów, a tu ponad 80 tysi Edytowane 17 Lutego 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Lans, w Afryce czy Transalpie licznika nawet cofać nie trzeba bo ma tylko 5 cyfr i zeruje się sam, czasem po kilka razy 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 bardzo ładna Afryka, czy da się tym codzienne przeloty dom - praca robić... bo zawsze wygląd podpowiadał mi, że to mało poręczne w mieście może być ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jestem pewien, że David przyzna mi rację: DA SIĘ. Jeśli daje się radę w moim przypadku ( a właściwie nie daje, ale normalnie, z frajdą jeździ po mieście) R 1200 GS ( już widzę, to zdziwienie w oczach u niektórych, jak można czymś takim z gracja poruszać sie w mieście ), to i można Afryką. No oczywiście, nie będzie to takie mega poręczne w city jak Kawa Rafała, czy np. mój poprzedni Fazi, bo to i nie te gabaryty i waga, ale ogólnie biorąc wielkiej różnicy w normalnym poruszaniu się po ulicach miast nie widzę - szybko, dynamicznie, sprawnie, a i między puszkami spokojnie się przecisnę. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeśli to realny przebieg i dbasz o wałek zdawczy to jej życie dopiero się zaczyna Dziś właśnie zdjąłem zdawczą. Jeszcze sporo mięsa A że nowy napęd wlatuje to przy okazji zmontuję jakąś olejarę Jestem pewien, że David przyzna mi rację: DA SIĘ Masz rację Spokojnie po mieście da się tym jeździć Wbrew pozorom, jest to bardzo zwrotny motocykl Pamiętam moje pierwsze jazdy tym motocyklem. Wyrysowałem sobie ósemkę i jazda. Po 20 minutach spokojnie ją kręciłem a trzeba pamiętać że to moje pierwsze moto jest trza tylko pamietać że waży to ponad 230 kg. i można czasem sobie wstydu narobic przy parkowaniu, gdy nagle okazuje się, że brakuje nogi i moto się kładzie z głośnym jeeeeeeb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Afryki to moje idolki Sam ujeżdzam trampka bo afra jest dla mnie za droga i za wysoka Chętnie zobaczył bym twoją na zywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ragavanie, to raczej mit. Przysiadałem się do kilku afryk i wcale nie robiły wrażenia wyższych od trampka. Olejarka świetna sprawa, bardzo przedłuża żywotność napędu i ta wygoda... Zdawczą zmieniaj regularnie co 10tyś bo to klucz do żywotności 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Sam ujeżdzam trampka bo afra jest dla mnie za droga i za wysoka Ile Ci Bozia dała? U mnie 172 wzrostu i całymi stopami dotykam podłoża. Fakt , kanapa obniżona, ale robi to tylko dobrze kierownikowi bo już dupska na pół nie kroi Nasłuchałem się i naczytałem, że jak dla mnie za wysoka itp. ale pusciłem to między uszami Na szczęście Zdawczą zmieniaj regularnie co 10tyś bo to klucz do żywotności Właśnie sobie o wałkach czytam. Trafiłem na temat pt: pospawaj se wałek Chętnie zobaczył bym twoją na zywo Pewnie będzie okazja. Choćby i w takim Bełchatowie na rozpoczęciu . Zawsze mozna się zawinąć z parady i polatać Edytowane 18 Lutego 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) bardzo ładna Afryka, czy da się tym codzienne przeloty dom - praca robić... bo zawsze wygląd podpowiadał mi, że to mało poręczne w mieście może być ?? Afryki sa cool:). Był to jeden z moich głównych faworytów, ale najpierw zwycięzyła Yamaha XT660, a pozniej BMW F650 GS Dakar. Oba nieco lzejsze od Afry, ale tez nieco wyzsze. Ja tym lubilem latac po miescie i wlasciwie od kwietnia do listopada dziennie robilem 30km dom-praca-dom. W miescei fajnie miedzy innymi dlatego,ze jak nie bylo miejsca na ulicy to...wskakiwalem na chodnik, albo pas zieleni i do przodu... Zaden kraweznik nie byl im straszny:). Np regularnie omijalem korek pod wiaduktem na Drewnowskiej, jadac gora albo skrecajac w prawo wzdloz torow kolejowych:). Dozo na trasie:) ps. na baku wlepla IZI-ego...smutna historia. pozdro LWG Edytowane 18 Lutego 2013 przez Pablos (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) ps. na baku wlepla IZI-ego...smutna historia. pozdro LWG Tak dokładnie. Po IZI-M. Edytowane 18 Lutego 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi