SKIBA Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Cześć. Mieszkam przy ulicy Tamka. Czy ktoś z Was garażuje tutaj swoje moto? Obok jest osiedle studenckie, więc może są tu jacyś studenci, którzy wynajmują większą grupą garaże? Próbowałem wyszukać jakieś informacje na temat tego typu zrzeszeń, ale w Łodzi chyba istnieje tylko coś takiego na Politechnice. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie info w tym temacie Pozdrawiam 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Jedyne co wiem to w okolicy, na Pomorskiej jest parking strzeżony jakby Cię to urządzało... 0 Cytuj
SKIBA Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki za info. W takim razie w weekend muszę obadać co i jak 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki za info. Nie ma sprawy Ten parking znajduje się mniej więcej pośrodku między ul. Tamka a "Lumumbowem" (troszeczkę po skosie od szkoły podstawowej na Pomorskiej przy Tamka). Jest tam wiata, można przykryć moto pokrowcem i jakoś da się radę W sezonie widziałem, że kilka motocykli tam stało - pewnie sprzęty studentów 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie wiem czy nic się nie zmieniło, ale jakieś 8-10 lat temu na ulicy Matejki był serwis "dajewo". Na jego zapleczu był świetnie zakamuflowany i ogrodzony parking strzeżony. Na nim był taki stary magazynek z rampą, któy wynajmowali sobie motocykliści, jakieś jawki, motorynki też tam trzymano. Przejdź się i sprawdź czy jeszcze parking istnieje bo wiele się zmieniło w tej okolicy przez ostatnie parę latek. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Rekomendowane odpowiedzi