beez_znaczenia --- czarny Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 więc to mój poczciwy bandzior:)suzuki bandit 650 rocznik 2009nie będę wypisywał parametrów ale wymienię "moje" plusy i minusyW porównaniu do starszych bandziorów o wiele dynamiczniejszy, szybszy-chłodzenie cieczą i wtryski wiele dają, jechałem nim 217km/h i jeszcze był zapas, poza tym pozycja zajebi.... schodzi się z niego tylko po to by zatankować:PMasa 220kg i to może nie którym przeszkadzać.Ja jakoś daje radę choć dwumetrowym chłopem nie jestem:Pproblem pojawia się tylko gdy trzeba go przepchnąć pod górkę.A teraz mankamenty:)-tłumik mnie osobiście nie leży, duży,cichy-przy dużych prędkościach brak owiewek dają o sobie znaki-chyba spalanie ale kto by to liczył-ciężko i to bardzo postawić go na koło:)no ale to wszystko można zmienićTo na tyle:Ppewnie znajdzie się jeszcze tysiąc rzeczy ale mnie osobiście nic nie przeszkadza i nigdy bym nie zamienił swojego bandziora na inny motocykl...no oczywiście poza czarnym Suzuki GSXR 750:))pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No fajny, fajny. Zawsze interesował mnie nowy typ Bandyty Chętnie zobaczę go gołym okiem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ooo, starszy brat mojej Suzi a spalanie nie narzekaj, między 5-6 powinno być średnio, to raczej niedużo,reszta zgadza się w 100% 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beez_znaczenia --- czarny Opublikowano 8 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ooo, starszy brat mojej Suzi a spalanie nie narzekaj, między 5-6 powinno być średnio, to raczej niedużo,reszta zgadza się w 100%przy mojej delikatnej jezdzie pije 8-9jak szaleje troszke to 10-11ale ja założyłem że to narmalka:)) i nie narzekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) To chyba masz coś zje**ne z motocyklem, albo latasz na gumie non stop, palisz kapcia, kręcisz do odcinki itd. Edytowane 8 Września 2011 przez Suchy-wolk Słowa! (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 fajna maszyna... podobną widziałem dzisiaj przy teatrze wielkim... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi