Roys Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Mam na imię Dominik. Mam 16 lat. Do tej pory jeździłem i dalej się poruszam skuterem i będę się nim poruszał :3 Uwielbiam motory, crossy, enduro! Miałem kiedyś crossa 125 o porządnej mocy mimo, że był niski ale miał swojego kopa, nie raz ciągał mnie po podwórku po terenach leśnych, aż skończyła się historia. Wróciłem do domu, widelec z kołem w ręku koło pokrzywione, pół godziny wledłem się z tą bestią przez 2 km. Gdy rodzice zobaczyli to zabronili mi na nim jeździć, w końcu pojechałem z dziadkiem po skuterka. Skuterek mały bo mały, brzydki jak Bassa. Ale mnie do siebie w pewien sposób przyciągnął. Oczywiście Baśka z marketu a dokładniej z Tesco xd. Przy zakupie okazało się, że nie odpala. Sprzedawca mówił, że akumulator padł. No to zabraliśmy go do domu. Szukaliśmy w sobotę wieczorem gdzie w niedzielę czynny punkt servisowy. Najbliższy OTWARTY servis był 100 parę kilometrów od domu. Więc władowaliśmy go do auta (Kia Carnival) i ruszyliśmy w podruż. Tam go naprawili. Po pół roku uderzyłem w ściane, jechałem z bratem ten zaczął schodzić z niego w jeździe znikąd bąk wyleciał i wpadł mi pod koszulkę zdjełem jedną ręke a drugą zostawiłem na hamulcu PRZEDNIM <lol>. Kabum i do garażu , stał ładny miesiąc w szopie. Po 2 miesiącach wpadłem na pomysł aby zrobić lekki tuning. Jak wymyśliłem tak uczyniłem ! I taka moja historia z jedno-śladami. Edytowane 12 Lutego 2013 przez Roys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj LwG.! Do zobaczenia na trasie !
Luki Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Dobre przywitanie. Siemanko 0 Cytuj
Broto Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 dlatego nie jeździ się w krótkim rękawie ;P osy tez nie są mile widziane. Witamy na forum 0 Cytuj
Dann Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Siema :bye: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Emil89 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Siema 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Aidekk Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Cześć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Thebestof78 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 no witaj :bye: plus za opis 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Witamy - opis zabójczy :crash: 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Różowa Pantera Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Przemski Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 No grzech się nie przywitać 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Bliźniak Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
kaTTi Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 witaj Dominik + za opis hihi historia :bye: 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Witaj, zapowiadasz się na dobrego pisarza na forum 0 Cytuj
agnostic Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 jak ktoś tak rozpoczyna to kończy na TT albo GP. Epicka historia. Pozdro :bye: 0 Cytuj zdrastFUJcie
Gucio1989 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 haha widze akrobatyk z ciebie jedna reka sie rozbierac trzeba bylo ta ktora miales wtydy na gazie to san by sie zatrzymal )) powitac mlodziez i szerokosci 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Rekomendowane odpowiedzi