Skocz do zawartości

Roys

Roys

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Dominik. Mam 16 lat.

Do tej pory jeździłem i dalej się poruszam skuterem i będę się nim poruszał :3 Uwielbiam motory, crossy, enduro!

Miałem kiedyś crossa 125 o porządnej mocy mimo, że był niski ale miał swojego kopa, nie raz ciągał mnie po podwórku po terenach leśnych, aż skończyła się historia. Wróciłem do domu, widelec z kołem w ręku koło pokrzywione, pół godziny wledłem się z tą bestią przez 2 km. Gdy rodzice zobaczyli to zabronili mi na nim jeździć, w końcu pojechałem z dziadkiem po skuterka. Skuterek mały bo mały, brzydki jak Bassa. Ale mnie do siebie w pewien sposób przyciągnął. Oczywiście Baśka z marketu a dokładniej z Tesco xd. Przy zakupie okazało się, że nie odpala. Sprzedawca mówił, że akumulator padł. No to zabraliśmy go do domu. Szukaliśmy w sobotę wieczorem gdzie w niedzielę czynny punkt servisowy. Najbliższy OTWARTY servis był 100 parę kilometrów od domu. Więc władowaliśmy go do auta (Kia Carnival) i ruszyliśmy w podruż. Tam go naprawili. Po pół roku uderzyłem w ściane, jechałem z bratem ten zaczął schodzić z niego w jeździe znikąd bąk wyleciał i wpadł mi pod koszulkę zdjełem jedną ręke a drugą zostawiłem na hamulcu PRZEDNIM <lol>. Kabum i do garażu , stał ładny miesiąc w szopie. Po 2 miesiącach wpadłem na pomysł aby zrobić lekki tuning. Jak wymyśliłem tak uczyniłem !

I taka moja historia z jedno-śladami.

Edytowane przez Roys (wyświetl historię edycji)

LwG.! Do zobaczenia na trasie !

Siema :bye:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

no witaj  :bye: plus za opis

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

No grzech się nie przywitać :smile:

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

haha widze akrobatyk z ciebie jedna reka sie rozbierac trzeba bylo ta ktora miales wtydy na gazie to san by sie zatrzymal :smile:)) powitac mlodziez i szerokosci