roger Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 WITAM MAM PROBLEM Z GPZ 500 MIANOWICIE NIEDAWNO ODKUPILEM MOTO OD KOLEGI KTOREMU PADŁ ZAWÓR ON ZAŁOZYL JAKĄS UZYWKE I JEJ NIE DOTAZŁ WIEC ZDJEŁEM GŁOWICE DOTARŁEM ZAWORY I NIC KICHA I NIE PALI DODAM ZE SA ŚWIECE NOWE 0 Cytuj
Massi Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 pojawia się pytanie czy dobrze dotarłeś zawory... najlepiej sprawdź kompresje na początek i pomyśl czy wszystko dobrze poskładałeś do kupy 0 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 MOże być wiele czynników..od żłe wyregulowanych zaworów , po żle spasowaną głowice po gażniory:P 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Łukasz_Sob Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Ode mnie cztery słowa.===> MINA 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
roger Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 ZE MINA TO JA WIEM ALE JAKOS MUSZE SOBIE Z TYM PORADZIC DZISIAJ DOTRE WSZYSTKIE ZAWORY I SPRAWFDZE CO I JAK JAK POMOZE TO ODDAM GO DO DOBREGO MEDYKA CO ZROBI TO PO FACHOWEMU 0 Cytuj
Regis Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Zacznij od najprostszych spraw... wacha jest?? Iskra jest ?? to powinien chociasz strzelić z wydechu 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
roger Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 gpz kicha ale niechce zaskoczyc moze dotarłem zawory zbyt gruba pasto konkretnie 1 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Tu nie chodzi o pastę jaką zastosowałeś.nie pomyliłeś czasem przewodów WN? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
roger Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 sa któtkie wiec niema takiej mozliwosci ale podczas sprawdzania iskry zauwazyłem ze po wyjeciu jednej ze swiec i zakreceniu nie bylo specjalnie oporu tak jakby kompresji brak dodam ze dotarłem tylko zawory wydechowe a ssacych nie moze tu jest przyczyna 0 Cytuj
Regis Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Zawsze po wyjęciu świecy, nie masz praktycznie oporu, bo ci wtedy znika komprecha na cylindrze... Może faktycznie poprzestawiałeś coś z wałkami i ci się zawory otwierają w jakiś dziwnych momentach... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
roger Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 temat cisnienia mam juz wyjasniony zaworami ssacymi mozna sie golic ,wytarte jak zyletka tylko z ustawieniem rozrzadu mam zagadke bo jak dam na kole magnesowym © prawy tłok w goze to znaki na wałkach sie nie zgrywają a jak dam na (t) na kole magnesowym to znaki pasuja a manual kaze na © 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi