Broto Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 WitamDziś przed paroma minutami motocykl stojąc się wyj... wrócił na lewą stronę, wiec ucierpiała skrzynia i nóżka.Teraz gdy odpalam na neutralu wszystko działa ok, wrzucam 1 i momentalnie gaśnie i nawet rozrusznik nie trybi, to samo z 2 itd.Teraz pytanie co mogło się stać? czujnik stopki? starałem się ją nasmarować i złożyć stopkę do końca ale ciagle to samo. a od takiego przewrotu chyba czujnik się nie uszkodził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 a ja stawiam na czujnik stopki (machaniczne uszkodzenie, stycznik, przewody...) zobcz czy coś się nie wygięło na stopce i nie dolega do czujnika ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) na stopce wszystko ok, nie jest wygięte, teraz idę ogarnać gdzie ona tam czujnik ma ;/ Dobra... ja nic ciekawego tam nie widzę ;/ Edytowane 10 Lutego 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 odczep przewody i zobacz co sie stanie (w zależności od tego czy czujnik działa na zwarcie czy rozwarcie) lub je połącz na krótko. wtedy będziesz wiedział czy to wina czujnika. ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Trzeba sprawdzić czy ten ''cypindeusz'' od czujnika podpurki lekko chodzi, może się zanieczyścił i się zacina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Chodzi dobrze. Juz naprawilem. Tak jak koledzy na gorze pisali o kablu. Wypialem, przeczyscilem i dziala ;)Wywaliłem motocykl na stopce, więc wiem co to życie na krawędzi. Edytowane 10 Lutego 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi