Bereda Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 W tym temacie piszemy o rzeczach które poszukujemy ale nie mamy pojęcia gdzie je dostać 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 buty do nurkowania?chodzi o to, że mam płetwy paskowe (to takie z odkrytą stopą), a zapisałem się na kurs nurkowy i potrzebuję kupić jakieś fajne, cienkie, wygodne buty do wody (czy raczej do płetw) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Buty do nurkowania ? Nie bardzo kumam Chcesz w nich pływać czy chodzić po dnie ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 nazwałem je butami do nurkowania, bo głównie mają służyć do włożenia w nie nogi, a tej (wraz z butem) do płetwy ogólnie mogą też służyć do chodzenia po dnie, np. co by się nie skaleczyć o jakieś kamienie/kolczatki/etc. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Chyba Ci nie doradzę jednak, bo adres sklepu mi wypadł z głowy. Osobiście buty kupuję przez internet, oszczędzając grube pieniądze, ale nie wiem czy taką formę preferujesz. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 problem w tym, że ćwiczenia (z full osprzętem) na basenie i wodach otwartych lada dzień, więc z lekka czas goni..ps. dopisane 7.07nieaktualne, zakupiłem buciki oraz skarpety neoprenowe po taniości w DECATHLON na Al. Jana Pawła II 30.Decathlon to jednak rozsądny sklep (rozsądne ceny) z wszelakiego rodzaju artykułami sportowymi. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Adi Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 tak na przyszłość sklep nurkowy jest na Kopernika na przeciwko komendy przy Żeromskiego nazywa sie siquest czy jakoś tak a kolejny masz na Targowej pomiędzy Nawrot a Piłsudskiego :)tam mają o co pytasz lepiej wyposażony jest ten na Kopernika i bardziej gramotni sprzedawcy tam pracują 0 Cytuj
jezior Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 potrzebuje pożyczyć boczne sakwy na moto, na jakieś 4 dni, ktoś chętny? 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 tak na przyszłość sklep nurkowy jest na Kopernika na przeciwko komendy przy Żeromskiego nazywa sie siquest czy jakoś tak a kolejny masz na Targowej pomiędzy Nawrot a Piłsudskiego :)tam mają o co pytasz lepiej wyposażony jest ten na Kopernika i bardziej gramotni sprzedawcy tam pracująten sklep na kopernika był troszke dalej niż naprzeciwko komendy i już go niema;] 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 I ja mam pytanie. Zapragnąłem zamontować sobie światła pozycyjne do kierunkowskazów. Z tego co wiem powinienem zmienić "wkład w kierunku" sam nie wiem jak to się nazywa... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Tak czy siak chodzi o to żeby można było zamontować żarówkę dwuwłókową, no i to wszystko podłączyć do istniejącej już instalacji. Jak ktoś wie gdzie mogę kupić taki "wkład" to poproszę o info 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 I ja mam pytanie.Zapragnąłem zamontować sobie światła pozycyjne do kierunkowskazów. Z tego co wiem powinienem zmienić "wkład w kierunku" sam nie wiem jak to się nazywa... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Tak czy siak chodzi o to żeby można było zamontować żarówkę dwuwłókową, no i to wszystko podłączyć do istniejącej już instalacji.Jak ktoś wie gdzie mogę kupić taki "wkład" to poproszę o info Tzn chcesz zrobić taki Usa Style?? . to nie wiem czy na normalnym przerywaczu ci to się uda 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tzn chcesz zrobić taki Usa Style??Tak właśnie coś takiego mi się marzy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifZ tego co wiem wystarczy zmienić ten "wkład", podciągnąć zasilanie od pozycji a przerywacz zostaje taki jak jest...No przynajmniej tak mi się wydaje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 podciagnij pozycje do migaczy i juz:D 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Czy ktos moze wie gdzie kupic Meduze ? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
jaquzie Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 chodzi o taką tańczącą, śpiewającą, gotującą i czasem się rozbierającą ? Meduzę? w Bałtyku ich sporo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
RyjekOcw Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 No to mozesz mi skoczyc i przywiesc wtedy chetnie odkupie :PP 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Rekomendowane odpowiedzi