Bereda Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 W tym temacie piszemy o rzeczach które poszukujemy ale nie mamy pojęcia gdzie je dostać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 buty do nurkowania?chodzi o to, że mam płetwy paskowe (to takie z odkrytą stopą), a zapisałem się na kurs nurkowy i potrzebuję kupić jakieś fajne, cienkie, wygodne buty do wody (czy raczej do płetw) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Buty do nurkowania ? Nie bardzo kumam Chcesz w nich pływać czy chodzić po dnie ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 nazwałem je butami do nurkowania, bo głównie mają służyć do włożenia w nie nogi, a tej (wraz z butem) do płetwy ogólnie mogą też służyć do chodzenia po dnie, np. co by się nie skaleczyć o jakieś kamienie/kolczatki/etc. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Chyba Ci nie doradzę jednak, bo adres sklepu mi wypadł z głowy. Osobiście buty kupuję przez internet, oszczędzając grube pieniądze, ale nie wiem czy taką formę preferujesz. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 problem w tym, że ćwiczenia (z full osprzętem) na basenie i wodach otwartych lada dzień, więc z lekka czas goni..ps. dopisane 7.07nieaktualne, zakupiłem buciki oraz skarpety neoprenowe po taniości w DECATHLON na Al. Jana Pawła II 30.Decathlon to jednak rozsądny sklep (rozsądne ceny) z wszelakiego rodzaju artykułami sportowymi. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 tak na przyszłość sklep nurkowy jest na Kopernika na przeciwko komendy przy Żeromskiego nazywa sie siquest czy jakoś tak a kolejny masz na Targowej pomiędzy Nawrot a Piłsudskiego :)tam mają o co pytasz lepiej wyposażony jest ten na Kopernika i bardziej gramotni sprzedawcy tam pracują 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 potrzebuje pożyczyć boczne sakwy na moto, na jakieś 4 dni, ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 tak na przyszłość sklep nurkowy jest na Kopernika na przeciwko komendy przy Żeromskiego nazywa sie siquest czy jakoś tak a kolejny masz na Targowej pomiędzy Nawrot a Piłsudskiego :)tam mają o co pytasz lepiej wyposażony jest ten na Kopernika i bardziej gramotni sprzedawcy tam pracująten sklep na kopernika był troszke dalej niż naprzeciwko komendy i już go niema;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 I ja mam pytanie. Zapragnąłem zamontować sobie światła pozycyjne do kierunkowskazów. Z tego co wiem powinienem zmienić "wkład w kierunku" sam nie wiem jak to się nazywa... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Tak czy siak chodzi o to żeby można było zamontować żarówkę dwuwłókową, no i to wszystko podłączyć do istniejącej już instalacji. Jak ktoś wie gdzie mogę kupić taki "wkład" to poproszę o info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 I ja mam pytanie.Zapragnąłem zamontować sobie światła pozycyjne do kierunkowskazów. Z tego co wiem powinienem zmienić "wkład w kierunku" sam nie wiem jak to się nazywa... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Tak czy siak chodzi o to żeby można było zamontować żarówkę dwuwłókową, no i to wszystko podłączyć do istniejącej już instalacji.Jak ktoś wie gdzie mogę kupić taki "wkład" to poproszę o info Tzn chcesz zrobić taki Usa Style?? . to nie wiem czy na normalnym przerywaczu ci to się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tzn chcesz zrobić taki Usa Style??Tak właśnie coś takiego mi się marzy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifZ tego co wiem wystarczy zmienić ten "wkład", podciągnąć zasilanie od pozycji a przerywacz zostaje taki jak jest...No przynajmniej tak mi się wydaje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 podciagnij pozycje do migaczy i juz:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Czy ktos moze wie gdzie kupic Meduze ? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 chodzi o taką tańczącą, śpiewającą, gotującą i czasem się rozbierającą ? Meduzę? w Bałtyku ich sporo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No to mozesz mi skoczyc i przywiesc wtedy chetnie odkupie :PP 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tapicera w łodzi?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi