Skocz do zawartości

Firma Remontowo Budowlana - Poszukuję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję sprawdzonej firmy do remontu mieszkania, gładzie, tynki ozdobne, płytki itp.

Jeżeli znacie kogoś rzetelnego i sprawdzonego to proszę o namiary.

dziękuje

:P
Opublikowano

mój znajomek - 1 osobowy działa w branży - robi ładnie i jak się dobrze umówisz, to i tanio (rzadko się zdarza mieć 1 i 2 ;))

spróbuj się kontaktować:

http://daniel-wanisiewicz.pl.tl/Strona-startowa.htm

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

JA sam ogarniam remont  :biggrin:  długo bo długo gdyz fundusze ograniczone.. :decayed: ale samemu jak se nie zrobisz to nie będziesz miał zrobione dobrze  :P

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

samemu jak se nie zrobisz to nie będziesz miał zrobione dobrze :P

dobrze prawi, browara mu :cheers:

Opublikowano

JA sam ogarniam remont    długo bo długo gdyz fundusze ograniczone..  ale samemu jak se nie zrobisz to nie będziesz miał zrobione dobrze 

Daniel, to może dogadajcie się z autorem tematu i u niego zrobisz za jakąś promocyjną cenę ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Aidek nie zła mysl  ;)  tylko ja się do tego cos nie nadaje  ;)  nie mam tak dużego doświadczenia.. i tego cos {y smykałke  :P }...panele ok ..reszta cięzko ... <_<  <_< a zrobic koledze ściany krzywe to nie sztuka druga sprawa narzędzia B)  B) ..jak chce  Artur moge mu chodniczek z kostki ułożyć  :biggrin:  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

Podłączam się pod temat. Szukam ekipy bądź "majstra", który zajmie się wszystkim od podstaw i zna się dobrze na hydraulice i instalacjach( (nowe rury itp., praktycznie wszystko do wymiany), bo odmalować i położyć kafelki, czy panele to większość potrafi...

Opublikowano

Przydałby się dział ZLECĘ, ale Suchy już to wie, pisałem o tym w wątku o tym czego brakuje na forum.

Opublikowano

Mój tata ma firmę remontowo budowlaną ;) jak coś to 603 168 814 

• 5 lat później...
Opublikowano

My chcieliśmy samodzielnie, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na ekipę. Przerosło nas wyburzanie ściany, było strasznie dużo gruzu i ostatecznie zamówiliśmy kontenery od http://nieczystosci.com.pl/wywoz-gruzu Później zrobiło się sporo przestrzeni, a fachowcy szybko wszystko załatwili i teraz już cieszymy się naszym wymarzonym pokojem z kuchnią ;)