Kitket987 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Witam wymieniłem dziś w moim Romecie 717 filtr powietrza na stożkowy, ale pozostały mi dwa przewody które były podłączone pod stary filtr, a teraz nie ma gdzie ich podłączyć. Mianowicie chodzi o te na tym zdjęciu http://www.garnek.pl/vapor/18557956/jaki-filtr-stozkowy-link-pod Jeżeli ktoś wie gdzie to podłączyć czy co z tym zrobić to proszę pomoc ;D Pozdrawiam i miłego rozpoczęcia sezonu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_Sob Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Przyjęło się na forum że trzeba się przywitać,a wężyki?jeden to chyba odma a drugiego nie widzę,może zapytam inaczej po co ci stożek?żeby szybciej pierscienie wymienic od piachu i kurzu?bo nie wierzę że zakupiłeś jakiś markowy filtr-a te tanie to się do kosza nadają 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olo Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 To po prawo co zaznaczyłeś to śrubka, a nie przewód To po lewo to recyklurator spalin, zatkaj czymś. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitket987 Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 Na forum się witałem Te zdjęcia nie są moje znalazłem je w internecie ale wyglądają tak samo, bo nie miałem warunków żeby zrobić własne . Dzięki za pomoc jutro to poprawię. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majka11 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 po co CI ten stożek można wiedzieć ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitket987 Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 Stożek założyłem ponieważ ktoś mi to podpowiedział i skuter faktycznie stał się żwawszy i mniej "zamulony", ale mam mały problem na niskich obrotach dlatego przyzwyczajam się do nowej techniki jazdy. Teraz muszę jednak wymienić pasek a potem się okaże co dalej będzie może wrócę do starego filtra. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majka11 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 gaźnik trza wyregulować bo dostaje inną mieszanka powietrza 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitket987 Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 Dzięki za podpowiedź zrobię to w najbliższej wolnej chwili, bo widziałem na innych forach aby ograniczyć dopływ powietrza przez filtr ale to mija się z celem jego wymiany. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majka11 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 oj chopie podstawy się kłaniają uzbrój się w literaturę i czytaj czytaj jeszcze raz czytaj Dzięki za podpowiedź zrobię to w najbliższej wolnej chwili, bo widziałem na innych forach aby ograniczyć dopływ powietrza przez filtr ale to mija się z celem jego wymiany. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts