Kitket987 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wymieniłem dziś w moim Romecie 717 filtr powietrza na stożkowy, ale pozostały mi dwa przewody które były podłączone pod stary filtr, a teraz nie ma gdzie ich podłączyć. Mianowicie chodzi o te na tym zdjęciu http://www.garnek.pl/vapor/18557956/jaki-filtr-stozkowy-link-pod Jeżeli ktoś wie gdzie to podłączyć czy co z tym zrobić to proszę pomoc ;D Pozdrawiam i miłego rozpoczęcia sezonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Przyjęło się na forum że trzeba się przywitać,a wężyki?jeden to chyba odma a drugiego nie widzę,może zapytam inaczej po co ci stożek?żeby szybciej pierscienie wymienic od piachu i kurzu?bo nie wierzę że zakupiłeś jakiś markowy filtr-a te tanie to się do kosza nadają 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To po prawo co zaznaczyłeś to śrubka, a nie przewód To po lewo to recyklurator spalin, zatkaj czymś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Na forum się witałem Te zdjęcia nie są moje znalazłem je w internecie ale wyglądają tak samo, bo nie miałem warunków żeby zrobić własne . Dzięki za pomoc jutro to poprawię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 po co CI ten stożek można wiedzieć ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Stożek założyłem ponieważ ktoś mi to podpowiedział i skuter faktycznie stał się żwawszy i mniej "zamulony", ale mam mały problem na niskich obrotach dlatego przyzwyczajam się do nowej techniki jazdy. Teraz muszę jednak wymienić pasek a potem się okaże co dalej będzie może wrócę do starego filtra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 gaźnik trza wyregulować bo dostaje inną mieszanka powietrza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dzięki za podpowiedź zrobię to w najbliższej wolnej chwili, bo widziałem na innych forach aby ograniczyć dopływ powietrza przez filtr ale to mija się z celem jego wymiany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 oj chopie podstawy się kłaniają uzbrój się w literaturę i czytaj czytaj jeszcze raz czytaj Dzięki za podpowiedź zrobię to w najbliższej wolnej chwili, bo widziałem na innych forach aby ograniczyć dopływ powietrza przez filtr ale to mija się z celem jego wymiany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi