Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 p_d a jaką proponujesz. jak dla mnie możemy msze nawet ominąć ;p ale tak góra 10:30 i postać 15 minut poczekać, aż się wszyscy zbiorą bo może ktoś dojedzie i ruszyć w te 15 minut się dojedzie i znajdzie miejsce. Ale przecież ja tu nie rozkazuje tylko dałem przykładową godzinę możesz podać swój typ przecież wybierzemy najlepszą opcję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Spokojnie zdążymy jak spotkamy się na Bliskiej o 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 hmmm aaaaa bo to zbiórka jest od 11... nie ogarnąłem ;p no to faktycznie 11 na bliskiej to dobry plan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 o 11.00 to zbiórka już jest w Zgierzu przy kościele No to dziś robimy terror w Zgierzu Ktoś się wybiera na zbiórkę do Aleksa na bliską 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 W zgierzu jest od 11 zbiorka a msza o 11:30 wiec fakt nie ma co jechac wczesniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dziękuję wszystkim za mój pierwszy raz (czyt. zlot) chociaż mało was poznałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Dotarłam bezpiecznie do domu , dzięki rooland za odprowadzenie dziękuję całej zajefajnej ekipie za dzisiejszy wypad a zapomniałam dwóch się zgubiło ale się znaleźli Edytowane 5 Maja 2013 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dzięki wszystkim LwG 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dotarłam bezpiecznie do domu , dzięki rooland za odprowadzenie dziękuję całej zajefajnej ekipie za dzisiejszy wypad a zapomniałam dwóch się zgubiło ale się znaleźli Dięki za super wypad oby więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 również byliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 fajna atmosfera, fajni ludziska, no i pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Właśnie, nareszcie pogoda była taka jak powinna być! ; p I ogólnie było też w porządku, co prawda ksiądz na początku troszeczkę pokrzyczał, ale daliśmy radę. ; p 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Byłem niestety tylko pod kościołem, nie mogłem zostać na reszcie imprezy, ale za to pod kościołem było bardzo wesoło i fajnie było "Was" poznać. Fajne klimaty (Może poza jednym panem w czarnym z mikrofonem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Było super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Dziękuje wszystkim w imieniu całego KMCO za obecność na dzisiejszej imprezie PS co do czarnego mikrofonu więc na przyszłość wnioski zostały wyciągnięte Edytowane 5 Maja 2013 przez Rutek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dotarłam bezpiecznie do domu , dzięki rooland za odprowadzenie dziękuję całej zajefajnej ekipie za dzisiejszy wypad a zapomniałam dwóch się zgubiło ale się znaleźli w sumie to jeden dwa razy sie zgubił wypad udany tylko więcej takich, cały czas na wesoło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 impreza fajna, a co do pana w sutannie, co przez mikrofon cos tam nieciekawego bełkotał, to nastepnym razem proponuje by jak z tacą bedzie chodził to nic im nie wrzucać... skruszeje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dlaczego nie miałeś psa? moje dzieci były rozczarowane 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jak to nie miał? Oczywiście, że był! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 cholera jak był??? byliśmy koło 15 moto owszem stało blisko sceny ale psa nie było 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dlaczego nie miałeś psa? moje dzieci były rozczarowane od 3 lat nigdzie bez Mizi nie jezdze... wiec i tym razem byłem z suką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 no to ją przegapiliśmy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 od 3 lat nigdzie bez Mizi nie jezdze... wiec i tym razem byłem z suką O cholera to Ty mnie zbeształeś za te psie okulary..... . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Anita miło było Cię wreszcie poznać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi