Aśka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 A mówią, że to kobiety są marudne... ;P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 oj tam przez majowy weekend nie mogłem kupić nowego bambosza i kurtki to jestem marudny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 oj tam przez majowy weekend nie mogłem kupić nowego bambosza i kurtki to jestem marudny to konkretnie na czym stanęło gdzie sie spotykamy i o której? jadę z łodzi chętnie podczepię się do grupy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Castorama o 10:00 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Mam nadzieje, ze mimo wszystko większości uda się dotrzeć do Zgierza, bez względu na miejsce początkowej zbiorki :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 castorama o 10 a bliska w końcu o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 broto , to może rozbij sobie namiot z soboty na niedzielę pod kościołem w Zgierzu jak przyjedziemy to cię obudzimy 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie głupie ale ja taki nie wierzący, a pod kościołem będe spać? jak to wpłynie na mój "imidż"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie głupie ale ja taki nie wierzący, a pod kościołem będe spać? jak to wpłynie na mój "imidż"? Broto, podjedź na 10:00 pod Castoramę, a "Bliską" zaliczysz w drodze do Zgierza na kuraku z obstawą 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 też zawsze jakiś pomysł. ale mam lepszyzamienie moto na campera! będę miał dom na kółkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 10-00 casto - do zobaczenia, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) na bliskiej bym stawiał na 10:20... 15 minut postać poczekać, aż się wszyscy zjadą i te 25 minut do zgierza to aż za dużo Edytowane 3 Maja 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysobo43 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Pod którą CASTORAMĄ zbiórka o 10 na zlot do Zgierza ?Jadę z Piotrkowa . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Pod tą na skrzyżowaniu włókniarzy ze zgierską na radogoszczu też będę o 10tej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Kilka minut po 10 przyciagne ze soba kilku jezdzcow 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Leci ktos z retkinii????? 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Leci ktos z retkinii????? W drodze się spotkacie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 na bliskiej bym stawiał na 10:20... 15 minut postać poczekać, aż się wszyscy zjadą i te 25 minut do zgierza to aż za dużo nie za wcześnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Koluszki ruszają o 10:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślawek Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja niestety podjadę autkiem do parku już 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 ale pech/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 10ta pod casto również będę:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 to wpadnijcie później po nas na Bliską (koło Zielonego Romanowa) :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Piotrek nie popiłeś za dużo 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Leci ktoś od strony Andrespola przez Widzew ? Może jakaś ustawka np. pod Aldi na Widzewie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi