chylon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 To kto się wybiera do Zgierza w niedzielę jak coś to może jakaś zbiórka to większą ekipą wiedziemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 W zeszłym roku jak dobrze pamiętam była zbiórka na parkingu przy castoramie na radogoszczu . 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 pogoda w niedzielę zapowiada się obiecująco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Może pod Castoramą jak rok temu ? 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 pasuje 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pozostaje tylko godzinę ustalić ....? 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 proponuję godz. 10,00 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pasuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 wrrrr a ja nie mam motocykla ;/ 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 wrrrr a ja nie mam motocykla ;/ co popsułaś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ja nic serwis się przeciąga 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to kiepsko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to naciskaj na nich niech się spieszą 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 powiedz , że zapłacisz extra jak na niedzielę będziesz miała moto zrobione 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 wolę nie naciskać bo jeszcze czegoś zapomną mi przykręcić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Np koła I wtedy będzie dopiero latanko 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 w sensie na jednym będzie latała 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ooo taaaak po co ja tego gs-a sprzedawałam? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to chyba sam pojadę, jak mieszkam na wylocie do zgierza, a mam na radogoszcz jechać ;p nie za bardzo mnie akurat to po drodze także widzimy się na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Broto a nie fajniej w jakiejś ekipie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 mieszkam 7 minut od zgierza, i w sumie nie chce mi sie robić kółka. Pewnie, że fajniej w ekipie dlatego się tutaj umawiałem na tej bliskiej bo było blisko, a wiadomo, że np. ludzie z dąbrowy spotkali by się w innym miejscu bo jechać cała łódź żeby tylko jechać w grupie..nieee pojadę do tego kościoła, a później to już w grupie będę jechać i jakoś się tam spotkamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 mieszkam 7 minut od zgierza, i w sumie nie chce mi sie robić kółka. Pewnie, że fajniej w ekipie dlatego się tutaj umawiałem na tej bliskiej bo było blisko, a wiadomo, że np. ludzie z dąbrowy spotkali by się w innym miejscu bo jechać cała łódź żeby tylko jechać w grupie..nieee pojadę do tego kościoła, a później to już w grupie będę jechać i jakoś się tam spotkamy Ale w czym jest problem? Łódź spotyka się przy Castoramie, a reszta na Bliskiej, Dalekiej, pod Lidlem czy innym Tesco. A jeśli liczysz na to, że wśród pięciuset motocykli znajdziesz swoich i jeszcze się do nich podłączysz to możesz się zdziwić 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie muszę szukać swoich, wszyscy są swoi. A co do bliskiej to właśnie się bliska przeniosła na radogoszcz z tego co czytałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Bliska nadal obowiązuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 to jade na bliską 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi