chylon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 To kto się wybiera do Zgierza w niedzielę jak coś to może jakaś zbiórka to większą ekipą wiedziemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Arthur Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 W zeszłym roku jak dobrze pamiętam była zbiórka na parkingu przy castoramie na radogoszczu . 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Rutek Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 pogoda w niedzielę zapowiada się obiecująco 0 Cytuj
Doop Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Może pod Castoramą jak rok temu ? 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
chylon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 pasuje 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Doop Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Pozostaje tylko godzinę ustalić ....? 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
Arthur Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 proponuję godz. 10,00 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 wrrrr a ja nie mam motocykla ;/ 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
żółwik Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 wrrrr a ja nie mam motocykla ;/ co popsułaś? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 ja nic serwis się przeciąga 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
chylon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 to naciskaj na nich niech się spieszą 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Arthur Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 powiedz , że zapłacisz extra jak na niedzielę będziesz miała moto zrobione 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 wolę nie naciskać bo jeszcze czegoś zapomną mi przykręcić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Np koła I wtedy będzie dopiero latanko 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 w sensie na jednym będzie latała 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 ooo taaaak po co ja tego gs-a sprzedawałam? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Broto Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 to chyba sam pojadę, jak mieszkam na wylocie do zgierza, a mam na radogoszcz jechać ;p nie za bardzo mnie akurat to po drodze także widzimy się na miejscu 0 Cytuj
chylon Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Broto a nie fajniej w jakiejś ekipie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 mieszkam 7 minut od zgierza, i w sumie nie chce mi sie robić kółka. Pewnie, że fajniej w ekipie dlatego się tutaj umawiałem na tej bliskiej bo było blisko, a wiadomo, że np. ludzie z dąbrowy spotkali by się w innym miejscu bo jechać cała łódź żeby tylko jechać w grupie..nieee pojadę do tego kościoła, a później to już w grupie będę jechać i jakoś się tam spotkamy 0 Cytuj
Julka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 mieszkam 7 minut od zgierza, i w sumie nie chce mi sie robić kółka. Pewnie, że fajniej w ekipie dlatego się tutaj umawiałem na tej bliskiej bo było blisko, a wiadomo, że np. ludzie z dąbrowy spotkali by się w innym miejscu bo jechać cała łódź żeby tylko jechać w grupie..nieee pojadę do tego kościoła, a później to już w grupie będę jechać i jakoś się tam spotkamy Ale w czym jest problem? Łódź spotyka się przy Castoramie, a reszta na Bliskiej, Dalekiej, pod Lidlem czy innym Tesco. A jeśli liczysz na to, że wśród pięciuset motocykli znajdziesz swoich i jeszcze się do nich podłączysz to możesz się zdziwić 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Broto Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 nie muszę szukać swoich, wszyscy są swoi. A co do bliskiej to właśnie się bliska przeniosła na radogoszcz z tego co czytałem. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi