Rutek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Zapraszamy wszystkich pozytywnie zakręconych...więcej informacji wkrótce , jesteśmy na etapie ustaleń Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Rutek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Czekamy z niecierpliwością 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 oł je... ale dzień po urodzinach mogę nie być w stanie prowadzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 oj trza się bedzie wybrać, p_d to na plecak i po krzyku 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 oj trza się bedzie wybrać, p_d to na plecak i po krzyku To jest myśl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja chyba na moto miejsce na namiot zrobię bo coś czuje że w domu jak się sezon zacznie to będę gościem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Artur w razie czego mam namiot 3 osobowy także damy rade 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuś Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 powitać :bye: będzie mi bardzo miło zagościć tym bardziej że ja to świeżak i to niejako pewna nowość jak dla mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Czekamy na informację bo to imprezka w naszym powiecie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 w sumie też mój powiat. Zobaczymy jak rozpoczęcie FŁM będzie zorganizowane bo jak teraz widziałem to ostra konwersacja tam jest także się nie wcinam, to w razie czego do zgierza się pojedzie ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Program powoli dopinamy idzie trochę mozolnie gdyż dogrywamy jeszcze drugą imprezę przewidzianą na czerwiec ale to już z biegiem czasu w innym temacie co by nie zapeszyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Czekam na program i ziiiiiuuuuu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Chyba by trza pojechoć.... Wygonić pająki z Hadry Hehehehehe... Ile dni impreza ?? Mam nadzieję że 3 dniówka wreszcie jakaś się wydarzy w okolicy... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jeśli w tym sezonie pojawi się równie dużo motocyklistów co w ubiegłym to może na przyszły sezon pomyślimy o jakimś zlocie dwudniowym..na dzień dzisiejszy bariera finansowa nie do pokonania :strong: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 No nieeeeeeeeeeee...... Znowu dylemat, przyjechać motocyklem i nie napić się piwa, czy przyjechać bez motocykla i wychylić kilka kufelkufff w miłym towarzystwie :/ Może wymyślę trzecią opcję, wezmę aerograf i coś pomaluję popijając piffko No, to by było najlepsze wyjście... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Broto faktycznie na tym łódzkim jakiś cholerny kocioł się robi ale może będzie oki 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Rok temu byłem to i teraz będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Chętnie się pojawię w Zgierzu jeszcze nie byłem na żadnym zlocie i rozpoczęciu sezonu ale mam nadzieje, że imprezka wpisze się w coroczny kalendarz imprez 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Rok temu byłem to i teraz będę No ja też byłem i w tym roku też liczę na grochówkę! Ten kawał boczku do wpadł Jarkowi do michy to mógł 3 chłopa wyżywić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ta grochówka była pyszna Tak to było. Jechałem na poprzednim motocyklu cross 125 carny i miałem bronzowe spodnie łatwo zaóważyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tak to było. Jechałem na poprzednim motocyklu cross 125 carny i miałem bronzowe spodnie łatwo zaóważyć Kawałek mojej twarzy i mój Zipp od razu na pierwszej fotce Dalej pod kościołem widzę Kubę z Kasią, generalnie pełno znajomych Na filmie z parady 1:51 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Tak to było Miło było powspominać Była to nasza 1sza impreza na której ilość motocyklistów nas przerosła...Wiadomo pierwsza impra więc na szał nie liczyliśmy i byliśmy pewni że może przyjedzie 100 max 200 maszyn a tu szok :woot: stawiło się coś pomiędzy 500-600 zakręconych bikerów Więc w tym sezonie oby tylko pogoda dopisała liczymy że wynik poprawimy wspólnymi siłami o 100-200 motocykli :whistling: No ja też byłem i w tym roku też liczę na grochówkę! już zaklepana i oczywiście gratis no bo jak inaczej Edytowane 22 Lutego 2013 przez Rutek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie jest daleko to pewnie przyjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja w zgierzu byłem 18 Lutego ;p na motongu. W sumie mam praktycznie 5 minut drogi ;p Będę na pewno wolne jakoś się zaklepie w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 w zeszłym roku byłem więc w tym roku również się pojawię na filmiku 1.25 czerwona Honda Varadero 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi