Pavulon Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 I ja jeszcze dzis rozpoczalem sezon ! Fakt,ze jest brudno mokro,slisko,ale 60km zaliczone.Z radosci jak wsiadalem na moto trzeslem sie z radosci jakbym pierwszy raz na randke szedl :-) Niestety motocykl usyfiony tak,ze kilka dni mi zajmie doprowadzenie go do stanu przed wyjazdem...Cos za cos. To lepiej od razu przelej go wodą, później będziesz go sobie polerował 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie chwalilem sie jeszcze,poniewaz nie wiedzialem ile przejade z powodu regulacji jakie mnie czekaja.Po wymianie walkow rozrzadu , wszystkich dysz , przerobce airboxu itd myslalem,ze nie dojade do konca swojej ulicy.Czeka mnie kolejna rozbiorka gaznikow i kolejna wycieczka wokol komina,ale to za kilka dni jak pogoda bedzie.Nastepnym razem dam znac ! 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 co Wy z ciepłych krajów, że 16* macie na temperaturomierzu? u mnie 6 zaledwie... U mnie o 10;00 było 3,4 C w cieniu a w słońcu 8,1 więc możliwe, że jak świeciło słońce koło 13;00 to komuś stuknęło 16 jak się dobrze nagrzał. Ja w sobotę/niedzielę jadę robić konserwację i mycie Zippa, jak pogoda będzie taka jak teraz to wraca ze mną do Łodzi :crash: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Dann Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie chwalilem sie jeszcze,poniewaz nie wiedzialem ile przejade z powodu regulacji jakie mnie czekaja.Po wymianie walkow rozrzadu , wszystkich dysz , przerobce airboxu itd myslalem,ze nie dojade do konca swojej ulicy.Czeka mnie kolejna rozbiorka gaznikow i kolejna wycieczka wokol komina,ale to za kilka dni jak pogoda bedzie.Nastepnym razem dam znac ! Spoko jeszcze nie jeden wypad zaliczymy z koluszek :angelnot: :angelnot: ja z moto jestem w ciemnej d.... :thumbdown: :thumbdown: jak wygrzebe się w maju będzie goood ..więc wiosno dawaj na maksa 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Zyygy Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Nieźle, nieźle. Zapytam czy przyjemność z jazdy była taką sama jak w normalną pogodę? Kiedy zęby nie szczekają o kierownicę? 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Adrenalinka 100% większa pszy mokrej nawieszhni 0 Cytuj
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 zwłaszcza na winklach kiedy jest jeszcze masa piachu po zimie ;p Mmmm aż chce się skręcać 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Spokojnie mam czas Holera ale mnie nosi polatał bym Edytowane 5 Lutego 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 to cie lubiany poniosło , alejmana też bo dwa motongi w pszczynie widziałem 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Chyba troszku przegłem ,narazie mam wielki katar .niemiałem rękawic kurteczka tesz nie na moto nie wspomne o spodniach,ale nie mogłem się powstrzymać jak małe dzidż 0 Cytuj
Gucio1989 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 narazie to pogoda jest by popaplac sie pozadnie w błotku na cross co juz zreszta to uczyniłem.dzieki temu jakos moze dotrfam do suchych i ciepłych dni by dosiasc suzii obyyy:))) 0 Cytuj
xrobin76 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 a ja właśnie wróciłem ze swojej pierwszej przejażdżki ( tak w ogóle mojej pierwszej ) . zrobiłem 16 km . max 75 km/h zippek poleci . więcej się nie dało . 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ogolnie zimno nie bylo kalesony sweter , szalik , grzane manety i idzie spokojnie pojezdzic.Dopoki nie zajdzie sloneczko,pozniej zaczyna powoli lapac mrozek na powierzchni.Tez kilka dni temu widzialem pare sprzetow w Lodzi,przy gorszych warunkach pogodowych :-) 0 Cytuj
Broto Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Bed njus... http://meteo.icm.edu.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013020600&row=418&col=223〈=pl&cname=%A3%F3d%BC Pogoda daje nam w dupsko w czwartek 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 i tak już bliżej do wiosny niż dalej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Broto Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Dokładnie i to jest jedyne pocieszenie w tej sytuacji ;p 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi