Bulba Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Chyba wczesnym popoludniem sprawdze z mlodym czy asfalt na Dellu aby nie popekal 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dann Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Bulba jak popekał to ja go odpowiednio załatam Sprawdx i zdaj relacje foto Edytowane 5 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Bulba Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 No wlasnie cholercia dlaczego nie schnie ??? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Teraz zimny asfalt w dodatku mokry... Siedze na d*pie ;p nie poszalejemy 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ale szlag mnie trafia jak siedze w robocie i za oknem slysze ziiiuuuuu............................................. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ale tylko ja tak mocno 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Thebestof78 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 jakie ziuuuuu ? kurcze zdążycie się najeździć jeszcze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ziuuuuu? ;D tez siedze teraz w pracy, ale ziuuu nie slysze ;p 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 prprprprpr chyba a nie ziuuuu... ale pogoda nastraja pozytywnie... 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja wruciłem właśnie z Głuhowa .Zrzarłem golone,z Kruszowa ponat 220 km ,w Tuszynie zdejmowali mnie z motoru ,niewiem czy jestem twardy czy poprostu głupi stawiam na to drugie ,bo ubrany nie byłem na moto 0 Cytuj
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Mozna i tak. Pewnie gdyby nie praca to bym sie przejechal chwile 0 Cytuj
Julka Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Temperatura może i odpowiednia, ale widzieliście te wszystkie dziury, a raczej KRATERY na drogach? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
LUBIANY Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 To prawda Juljanie ,ale z Kruszowa do Tuszyna jest okj 0 Cytuj
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja pod robota mam wielki krater... Dziala teraz ruch wahadlowy. Skrzyzowanie sw. Teresy i traktorowej 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Jeżdżę tam autobusem znam te kratery 0 Cytuj
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 W tej dziurze to sie schowac mozna ;p 0 Cytuj
Pavulon Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Dziurę można ominąć, dobrze się ubrać i temperaturę da się znieść, ale tego solno - żrącego syfu na asfalcie nie ominiesz ani się przed nim nie zasłonisz szczególnie jak jest tak mokro . Wolą poczekać, aż asfalt przeschnie niż płakać nad korozją 0 Cytuj
Broto Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Pavulon dobrzeprawi. Polac mu!! 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 co Wy z ciepłych krajów, że 16* macie na temperaturomierzu? u mnie 6 zaledwie... oj pojeździłoby się. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja cały dzień jeżdżę na pędzu lub pędzelku 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Pavulon Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Polac mu!! i to jest dobra koncepcja :woot: A co do latania to już nie długo, jeszcze moment, ja obstawiam jeszcze z dwa tygodnie byle by tylko asfalt był suchy 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 I ja jeszcze dzis rozpoczalem sezon ! Fakt,ze jest brudno mokro,slisko,ale 60km zaliczone.Z radosci jak wsiadalem na moto trzeslem sie z radosci jakbym pierwszy raz na randke szedl :-) Niestety motocykl usyfiony tak,ze kilka dni mi zajmie doprowadzenie go do stanu przed wyjazdem...Cos za cos. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 I ja jeszcze dzis rozpoczalem sezon ! Fakt,ze jest brudno mokro,slisko,ale 60km zaliczone.Z radosci jak wsiadalem na moto trzeslem sie z radosci jakbym pierwszy raz na randke szedl :-) Niestety motocykl usyfiony tak,ze kilka dni mi zajmie doprowadzenie go do stanu przed wyjazdem...Cos za cos. I nie podjechałeś do mnie się pochwalic jazdą 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi